Кухненски гръб - Мидички в пясъка

Продуктов код kitchen-136
5.00
794

Кухненски гръб – Мидички в пясъка

1 поръчка за последните 1 часа
Ширина*
см.
Min: 50 см. /0.5 м./, Max: 600 см. /6 м./
Височина*
см.
Min: 30 см. /0.3 м./, Max: 130 см. /1.3 м./
Отвор за контакт
Цена:
347 60 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
16 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Ивета Иванова

Изключително коректни! Добро качество и бързо изпъление!Препоръчвам!

Даниела Трифонова

Благодаря ви за коректното и професионално обслужване! Календарите са страхотни, за пета поредна година използвам вашите услуги.

Мариана Иванова

Качество, коректност и бърза доставка!

Николета Георгиева

Супер качество и бърза изработка! Препоръчвам!

Сузан Небиева Мухаремова

Бързо, коректно и качествено обслужване ! Благодаря за страхотните календари!

Dessislava Valentinova

Страхотно обслужване, очарована съм :)

Titka Stankina

Днес получих календарите , много са хубави ,със сигорност ще повторим:)

Yuleto Petrova

Изключително доволна от поръчката ми.

Antonia Irmanova

Изключително бързо и качествено обслужване! Благодаря

Елена Романова

Много сме доволни от изпълнението на поръчката. Благодаря за коректното и професионално отношение!
Допълнителна информация

Стъклен АРТ гръб за кухня е изработен от темперирано стъкло 6мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатан гърбът. Гърбовете за кухня не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е около 20 работни дни след направена поръчка.
*Монтажът се осъщесвява с неутрален силикон.

Какво представлява Стъклен гръб за кухня - Мидички в пясъка ?

Стъкленият гръб за кухня, е един изключително красив и функционален елемент, който ще придаде уникалност и стил на вашия кухненски интериор. Този гръб с морски акцент представя нежни пясъчни нюанси и разнообразни морски съкровища, които създават усещане за спокойствие и приближаване до морето.

Изображението на пясък, върху който са разположени изящни мидички и камъчета в разнообразни форми и цветове, придава реалистичен и живописен вид на гръбчето. Този дизайн добавя уникалност и хармония към кухненското пространство, привличайки вниманието и създавайки интересен фокус в стаята.

Стъкленият гръб е изработен от темперирано стъкло с дебелина 6 мм, което гарантира здравина и устойчивост на удари и температурни промени. Висококачественият директен печат осигурява на дизайна на гърба наситени цветове и дълготрайност, запазвайки своята естетика дълго време.

Стъкления гръб се изработват по индивидуални размери на клиента, което позволява перфектното им съчетание с кухненския интериор и обзавеждане. Възможността за включване на отвори за контакти гарантира практичността на гръбчето, като го прави подходящ избор за всеки функционален кухненски простор.

Със своя морски дизайн и индивидуален характер, този стъклен АРТ гръб за кухня е не само защита на стените, но и изкуство, което обогатява визуалното изживяване във вашия дом.

За кого е подходящ Стъклен гръб за кухня - Мидички в пясъка ?

Този стъклен гръб за кухня с морски дизайн и изразителни морски мотиви е подходящ за всеки, който желае да придаде на своята кухня изисканост, стил и уют. Идеален е за любители на морето и природата, както и за хора, които ценят уникалния и изкуствено изработен дизайн в своя интериор. Този гръб предоставя възможност за персонализация според индивидуалните размери и нужди на клиента, което го прави подходящ за всеки тип кухненско пространство.
Цена:
347 60 лв