Кухненски гръб - Небостъргачи

Код kitchen-81
5.00
796

Кухненски гръб – Небостъргачи

2 поръчки за последните 23 часа
Ширина*
см.
Min: 50 см. /0.5 м./, Max: 600 см. /6 м./
Височина*
см.
Min: 30 см. /0.3 м./, Max: 130 см. /1.3 м./
Отвор за контакт
Цена:
347 60 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
11 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Няма добавени мнения
Допълнителна информация

Стъклен АРТ гръб за кухня е изработен от темперирано стъкло 6мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатан гърбът. Гърбовете за кухня не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е около 20 работни дни след направена поръчка.
*Монтажът се осъществява с неутрален силикон.

Какво представлява Стъклен гръб за кухня - Небостъргачи ?

Стъкленият гръб за кухня, е великолепен начин да превърнете обикновеното пространство на вашата кухня в уютно и стилно място, излъчващо елегантност и индивидуалност. Този красив стъклен гръб за кухня носи със себе си не само визуален аспект, но и настроение, като внася впечатляваща нощна гледка във вашата домакинска обстановка.

Дизайнът на гърба представлява зашеметяваща нощна панорама с високи сгради, осветени в красиви светлини, които създават магична атмосфера. Небето, оцветено в нежно лилаво, допълва образа, придавайки мистериозност и романтика на целия пейзаж. Тази стилна визия непрекъснато ще ви вдъхновява и обогатява визията на кухнята ви.

Изработката на стъкления гръб е от темперирано стъкло с дебелина 6мм, което гарантира здравина и издържливост на продукта. Директният висококачествен печат осигурява живи и наситени цветове, които ще оживят цялата сцена.

Един от най-големите акценти на този стъклен гръб за кухня е възможността за персонализация. Гърбовете се изработват по размерите на клиента, така че те съвършено да отговарят на вашия интериор и пространство. Също така, предвидени са отвори за контакти, което го прави удобен и функционален елемент в кухнята.

С този стъклен АРТ гръб за кухня ще добавите не само стил и красота във вашата кухня, но и ще създадете уникално преживяване в този важен част от вашия дом. Той ще се превърне в истинска визуална поезия, съчетавайки изкуство и функционалност по изключително хармоничен начин.

За кого е подходящ Стъклен гръб за кухня - Небостъргачи ?

Този стъклен гръб за кухня е подходящ за всеки, който търси начин да преобрази кухнята си в уникално и стилно пространство. Идеален е за тези, които ценят изкуството и желаят да добавят изразителен акцент към интериора си. Отличен избор за любители на красотата и индивидуалността, както и за тези, които обичат да гостуват и се гордеят със своята домашна обстановка. Създавайки магична нощна атмосфера, този стъклен гръб е подходящ за всички, които търсят елегантност, стил и функционалност в своята кухня.
Цена:
347 60 лв