Кухненски гръб - Оранжеви макове

Продуктов код kitchen-62
5.00
794

Кухненски гръб – Оранжеви макове

5 поръчки за последните 11 часа
Ширина*
см.
Min: 50 см. /0.5 м./, Max: 600 см. /6 м./
Височина*
см.
Min: 30 см. /0.3 м./, Max: 130 см. /1.3 м./
Отвор за контакт
Цена:
347 60 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
17 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Gergana Dimitrova

За поредна година се доверям на тези прекрасни хора и пак успяха да ми покажат какво е професионализъм. Благодаря за качественото и бързо изготвяне на поръчката. Успях да зарадвам и тази година близките си с хубави календари и подаръци. Успешна нова година♥️

Силвия Илиева

Много бързи и коректни .Обадиха се да кажат кое как ще бъде и изпълниха вс което искам.

Ели Трайкова

Бързи, точни и коректни. Страхотни календари, благодаря за подаръците :) !

Христина Д. Караколева

Благодаря за прекрасните календари, коректно и перфектно отношение!

Renata Vlaeva

Благодаря за прекрасните календари!! ;*

Ели Малката

Преди малко си взехме календарчето❤️❤️❤️и за пореден път-всичко е вълшебно и красиво Препоръчвам ви под път и над път До скоро

Вили Вельова Илиева

Изключително съм доволна!!! Благодаря ви

Маргарита Богданова

Изключително съм доволна от магнитите, които бяха при мен на вторият ден, след поръчката! Препоръчвам с две ръце, отново ще поръчам със сигурност! Благодаря

Снежина Илия Василеви

За пореден път съм доволна от вас изключително коректни

Райна Б.Костадинова

Благодаря за прекрасните календари. Много бързо пристигнаха с хубаво качество. Със сигурност, бих си поръчала отново от вас! Успех! :)
Допълнителна информация

Стъклен АРТ гръб за кухня е изработен от темперирано стъкло 6мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатан гърбът. Гърбовете за кухня не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е около 20 работни дни след направена поръчка.
*Монтажът се осъщесвява с неутрален силикон.

Какво представлява Стъклен гръб за кухня - Оранжеви макове ?

Стъкленият гръб за кухня, представлява едно уникално и стилно допълнение към вашата кухня. С неговия красив дизайн той може да внесе не само красота, но и изисканост в пространството.

Централният акцент на гърба е акрилното изображение на оранжеви макове, които изпъкват върху зелен и син фон. Тази комбинация от живи цветове добавя жизненост и свежест във вашия интериор. Прецизният висококачествен печат осигурява ясни детайли и наситени цветове, които ще бъдат истинско визуално удоволствие за вас и вашите гости.

Изработен от темперирано стъкло с дебелина 6мм, този стъклен гръб е не само естетичен, но и изключително издръжлив. Темперираното стъкло гарантира устойчивост на удари и топлинни въздействия, което го прави подходящ избор за кухненска среда.

Важно е също така да отбележим, че гърбът може да бъде изработен по индивидуални размери според вашите изисквания. Това означава, че можете да си го представите точно такъв, какъвто искате, като включите дори специфични отвори за контакти, които да отговарят на разположението на вашите уреди в кухнята.

В съчетание с функционалността си, този стъклен АРТ гръб предоставя истинска възможност да трансформирате визията на вашия кухненски интериор. С неговата естетика и индивидуален дизайн, той може да се превърне в централен акцент, който подчертава вашия стил и представяне на домашното пространство.

За кого е подходящ Стъклен гръб за кухня - Оранжеви макове ?

Този стъклен гръб за кухня е подходящ за всички, които търсят иновативен начин да обогатят визията на своята кухня. Със своя красив и стилен дизайн, представляващ оранжеви макове върху зелен и син фон, той ще внесе артистична изразност и свежест в пространството. Темперираното стъкло гарантира дълготрайност и издръжливост, което е идеално за ежедневната употреба в кухнята. С възможността за персонализация на размерите и отворите за контакти, този гръб е подходящ за всички, които ценят уникалния дизайн и функционалността в едно.
Цена:
347 60 лв