Кухненски гръб - Преливащи орхидеи

Продуктов код kitchen-74
5.00
794

Кухненски гръб – Преливащи орхидеи

3 поръчки за последните 5 часа
Ширина*
см.
Min: 50 см. /0.5 м./, Max: 600 см. /6 м./
Височина*
см.
Min: 30 см. /0.3 м./, Max: 130 см. /1.3 м./
Отвор за контакт
Цена:
347 60 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
16 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Раиса Ангелова

Огромно Благодаря! Всеки път, когато съм поръчала нещо се изработва и доставя много бързо. Благодаря за отношението, разбирането и коректността! Богатият асортимент позволява да се открие подарък за всеки повод, което лично ме прави Ваш редовен клиент.

Nina Emilyanova

Професионално отношение. Подаръкът, който поръчах, беше точно това, което очаквах. Впечатли ме, че се съобразиха със срока, в който ги помолих да е готов, така че пристигна навреме за рождения ден.

Виктория Василева

Поръчвала съм няколко пъти и съм доволна. Препоръчвам.

Violeta Todorova

Страхотни и много бързи. Препоръчвам на всички

Marina Kirilova Olteanu

Въпреки хилядите ми изисквания и дори промени в езика, изработката е страхотна , много бърза и точно така, както я исках ! Препоръчвам с две ръце

Iva Georgieva

Бързо и коректно обслужване!

Nikolina Stefanova

Благодаря Ви! Страхотни сте! Поръчах календари със снимка на децата ми и бяха готови буквално за 1 работен ден - поръчах ги в петък следобед и във вторник ги получих. Календарите са перфектни, точно както си ги представях!

Стели Стоичкова

Днес получих календарите.Страхотни и с много добро качество.Препоръчвам!

Yanitsa Nikolaeva

Благодаря за чудесните календари и ключодържател. Удоволствие е да се работи, с професионалисти като вас. Препоръчвам ви с две ръце на хората, които искат да се възползват от услугите ви.

Валерия Гешева

Изключително бързи и коректни :) Благодарим ви за хубавото боди
Допълнителна информация

Стъклен АРТ гръб за кухня е изработен от темперирано стъкло 6мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатан гърбът. Гърбовете за кухня не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е около 20 работни дни след направена поръчка.
*Монтажът се осъщесвява с неутрален силикон.

Какво представлява Стъклен гръб за кухня - Преливащи орхидеи ?

Стъкленият гръб за кухня, е изразителен аксесоар, който може да преобрази визията на вашия кухненски интериор. Със своя красив дизайн, вдъхновен от орхидеи в бяло и лилаво, на бял фон, този стъклен гръб придава красота, стил и изящество на вашето пространство.

Изработен от темперирано стъкло с дебелина 6мм, този гръб е не само изящен, но и изключително издръжлив и здрав. Процесът на производство включва директен висококачествен печат върху стъклото, което гарантира ярки и живи цветове, които ще се радвате да виждате всеки ден във вашата кухня.

Едно от ключовите предимства на този стъклен гръб е възможността да се изработва по индивидуални размери, съобразени с вашите нужди и предпочитания. Можете да изберете този гръб с отвори, които да са практични за вашия кухненски дизайн, например за контакти. Това осигурява персонализирано решение, което се адаптира идеално към вашия интериор.

Внесете нотка на изисканост и индивидуалност във вашата кухня с този стъклен гръб. Той не само предоставя защита на стените зад кухненската мивка и печката, но и създава хармонично обединение между функционалност и естетика във вашия дом.

За кого е подходящ Стъклен гръб за кухня - Преливащи орхидеи ?

Този стъклен гръб за кухня е подходящ за всички, които търсят уникален начин да преобразят своята кухня. С елегантни орхидеи в бяло и лилаво върху бял фон, той придава стил и красота на пространството. Изработен от издръжливо темперирано стъкло с 6мм дебелина, гръбът е здрав и лесен за почистване. Възможността за персонализирани размери и отвори за контакти го прави подходящ избор за всеки, който иска да обогати своя интериор с функционалност и изкушение.
Цена:
347 60 лв