Кухненски гръб - Пътуване

Продуктов код kitchen-91
5.00
794

Кухненски гръб – Пътуване

1 поръчка за последните 5 часа
Ширина*
см.
Min: 50 см. /0.5 м./, Max: 600 см. /6 м./
Височина*
см.
Min: 30 см. /0.3 м./, Max: 130 см. /1.3 м./
Отвор за контакт
Цена:
347 60 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
17 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Diana Panayotova

positive review Прекрасни неща изработват! Поръчах няколко неща всичко е точно както желаех по индивидуалната поръчка!!! Много коректни и бързи!!! Препоръчвам с две ръце -

Диляна Манева

Бързи и много коректни- препоръчвам

Клавдия Колева

Страхотни календари и ключодържатели. Качеството е супер. Препоръчвам!

Моника Градева

Календарите които си поръчахме са уникални. Много ми харесват.

Тединка Пръвчева

Благодаря за календарите и подаръците! Супер са! За втора година поръчваме от Вас и сме много доволни! :) Пожелавам Ви Весели празници и много професионални успехи!

Емилияна Чавдарова

Благодаря много!!!Високо качество и бързина!!!

Мария Господинова

Получихме пратката-прекрасна изработка! Бързо и коректно обслужване! Препоръчвам

Ivelina Valcheva

За първи път поръчвам от Вас и съм много доволна! Календарите са страхотни! Благодарим и за подаръците! Оставаме Ваши клиенти и занапред!

Maria Cvetkova

Специални поздравления, за големия професионализъм и бързата реакция на екипа Ви! С пожелание за новата година да бъдете все така добри и успешни в работата си!

Таня Куванджиева

За втора година поръчвам календари от тук и съм доволна.
Допълнителна информация

Стъклен АРТ гръб за кухня е изработен от темперирано стъкло 6мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатан гърбът. Гърбовете за кухня не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е около 20 работни дни след направена поръчка.
*Монтажът се осъществява с неутрален силикон. 

Какво представлява Стъклен гръб за кухня - Пътуване ?

Стъкленият гръб за кухня, представен на https://art-gift.net, е изискан и функционален декоративен елемент, който ще придаде свежест и красота на вашия дом. С изображение на живописна река, заобиколена от обаятелна растителност и уютно селце, този гръб създава уникална атмосфера на спокойствие и природна красота във вашата кухня.

Изработен от висококачествено темперирано стъкло с дебелина 6 мм, този стъклен гръб не само предоставя визуално възхитително изживяване, но също така е и изключително издръжлив. Процесът на директен висококачествен печат гарантира ярки цветове и детайли, които ще се наслаждавате дълго време.

Една от ключовите предимства на този стъклен гръб е, че всеки клиент може да го поръча със специфични размери, които отговарят на индивидуалните нужди и предпочитания. Възможността за индивидуално пристрастяване го прави идеален за всяка кухня, независимо от размерите й.

Този стъклен гръб може да бъде перфектният акцент във вашия интериор, който обединява естетика и практичност. Отворите за контакти, които могат да бъдат интегрирани според вашите изисквания, го правят функционален и удобен за всекидневна употреба. Независимо дали сте почитател на природата, любители на пътешествията или просто търсите начин да освежите кухненския си интериор, този стъклен АРТ гръб ще ви предостави вдъхновение и радост през всеки ден.

За кого е подходящ Стъклен гръб за кухня - Пътуване ?

Този стъклен гръб за кухня е подходящ за всички, които търсят иновативен начин да освежат кухненския си интериор. Идеален е за обичащите природата, пътешествениците и хората, които ценят естетиката и индивидуалността в домашния си пространство. Със своята впечатляваща река и природна атмосфера, този стъклен гръб ще добави уют и красота на всяка кухня. С възможността за персонализация на размерите и вграждане на контактни отвори, той е функционален и удобен за ежедневна употреба.
Цена:
347 60 лв