Кухненски гръб - Река в гората

Код kitchen-95
5.00
796

Кухненски гръб – Река в гората

3 поръчки за последните 5 часа
Ширина*
см.
Min: 50 см. /0.5 м./, Max: 600 см. /6 м./
Височина*
см.
Min: 30 см. /0.3 м./, Max: 130 см. /1.3 м./
Отвор за контакт
Цена:
347 60 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
8 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Няма добавени мнения
Допълнителна информация

Стъклен АРТ гръб за кухня е изработен от темперирано стъкло 6мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатан гърбът. Гърбовете за кухня не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е около 20 работни дни след направена поръчка.
*Монтажът се осъществява с неутрален силикон

Какво представлява Стъклен гръб за кухня - Река в гората ?

Стъкленият гръб за кухня, предоставен от Art-Gift, е вдъхновен от природата и съчетава красотата на горския пейзаж с функционалността на кухненското оборудване. Този елегантен дизайн ще придаде свежест и жизненост на вашия интериор, трансформирайки го в уютно и вдъхновяващо пространство.

В центъра на дизайна се изобразява прекрасна рекичка в гората, която създава спокойствие и хармония. Около нея се разстила живописна палитра от жълти, червени и оранжеви листа на дърветата, които създават илюзията за есенен пейзаж. Този изискан мотив ще добави атмосфера на топлина и уют във вашата кухня, като я превърне в истинско убежище за сетивата.

Стъкленият АРТ гръб е изработен от 6мм темперирано стъкло, което гарантира здравина и издръжливост. Върху него е използван висококачествен директен печат, който осигурява на дизайна яркост, детайли и дълготрайност. Гърбовете се изработват по индивидуални размери, което ви дава възможност да изберете този, който най-добре отговаря на вашите нужди и предпочитания.

Освен визуалната им стойност, стъклените гърбове за кухня са и функционални. Възможността за добавяне на отвори за контакти ги прави удобни за интегриране с вашия кухненски плот. Това съчетание от красота и практичност прави тези гърбове идеалния избор за освежаване на вашата кухня.

С Art-Gift вие ще разкриете вълшебството на природата във вашата кухня, превръщайки я във функционално и изискано пространство, което несъмнено ще впечатли всеки гост и ще ви радва всеки ден.

За кого е подходящ Стъклен гръб за кухня - Река в гората ?

Стъкленият гръб за кухня с красив рекичков мотив е идеален избор за всеки, който желае да придаде на своята кухня уникален и изящен вид. Този дизайн ще впечатли обичателите на природата, ценящите естетиката и желаещите да освежат интериора си. Със своята издръжливост и практичност, този стъклен гръб е подходящ за съвременни домакинства, които търсят баланс между стил и функционалност. Без значение дали сте гурме, кулинарен ентусиаст или просто обичате уютната атмосфера в кухнята, този гръб ще добави индивидуалност и красота във вашето пространство.
Цена:
347 60 лв