Кухненски гръб - Самотен остров

Код kitchen-129
5.00
796

Кухненски гръб – Самотен отров

2 поръчки за последните 17 часа
Ширина*
см.
Min: 50 см. /0.5 м./, Max: 600 см. /6 м./
Височина*
см.
Min: 30 см. /0.3 м./, Max: 130 см. /1.3 м./
Отвор за контакт
Цена:
347 60 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
17 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Няма добавени мнения
Допълнителна информация

Стъклен АРТ гръб за кухня е изработен от темперирано стъкло 6мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатан гърбът. Гърбовете за кухня не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е около 20 работни дни след направена поръчка.
*Монтажът се осъщесвява с неутрален силикон.

Какво представлява Стъклен гръб за кухня - Самотен остров ?

Стъкленият гръб за кухня, представлява изискано и нежно допълнение към вашия кухненски интериор. Дизайнът му отразява красив пейзаж, представящ живописен остров с песъчлив бряг и зелена растителност в предната част. Върху хребета на острова се издига спокойно и кристално синьо море, което създава усещане за хармония и спокойствие. Отстрани, се възвисяват нежни сиви хълмове, които допълват визията си с изящество и естетика.

Този стъклен АРТ гръб е изработен от издръжливо 6мм темперирано стъкло с директен висококачествен печат. Това гарантира дълготрайност и устойчивост на изображението срещу влага, топлина и механични въздействия. Гърбът може да се изработи в размери, които отговарят на вашите конкретни нужди и пространство, което гарантира перфектно пасване.

Той също така предоставя възможност за добавяне на отвори за контакти, което прави гърба функционален и удобен за използване в кухненската среда. Независимо дали ще решите да го поставите зад котлоните, мивката или на друго място в кухнята, този стъклен гръб ще придаде уникален художествен акцент и ще внесе усещането за красота и стил в пространството.

С изчистените си линии и изискания дизайн, този стъклен гръб е идеалното допълнение към вашия кухненски интериор, което ще впечатли всички с почитания към изкуството и естетиката.

За кого е подходящ Стъклен гръб за кухня - Самотен остров ?

Този стъклен гръб за кухня е подходящ за всички, които търсят уникално и изящно допълнение към своята кухненска обстановка. Той ще зарадва хора харесващи  естетиката, които ценят изкуството и желаят да разнообразят своя домашен интериор. Независимо дали сте страстен готвач, обичащ да провеждате време в кухнята, или просто искате да добавите красота и индивидуалност във вашия дом, този гръб ще ви впечатли със своя нежен и изискан дизайн. Той съчетава функционалност и естетика, правейки го подходящ избор за всички, които ценят красотата и изразяването чрез интериорен дизайн.
Цена:
347 60 лв