Кухненски гръб - Самотен остров

Продуктов код kitchen-129
5.00
794

Кухненски гръб – Самотен отров

3 поръчки за последните 14 часа
Ширина*
см.
Min: 50 см. /0.5 м./, Max: 600 см. /6 м./
Височина*
см.
Min: 30 см. /0.3 м./, Max: 130 см. /1.3 м./
Отвор за контакт
Цена:
347 60 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
19 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Özlem Niyazi

Прекрасно изработени календари и бърза доставка. Благодарим Ви. Препоръчвам с две ръце!

Даяна Костадинова

Получих календарите,страхотни са! Благодаря от ❤️ Весели празници!

Hristina Deliganeva

много добро изпълнение на поръчката. желая им много доволни клиенти

Nina Emilyanova

Професионално отношение. Подаръкът, който поръчах, беше точно това, което очаквах. Впечатли ме, че се съобразиха със срока, в който ги помолих да е готов, така че пристигна навреме за рождения ден.

Г. Костадинова

Бързина, коректност и добро отношение

Emily Ivanova

Огромна благодарност към целия екип. Всичко е много красиво, изключително бързо дойде . Благодаря ви за допълнителните подаръчета към поръчката. Весели празници!

Магито Пенчева

Благодаря и тази година за експресната ви работа и професионализъм изключително съм доволна от свършената работа и благодаря и за подаръците! ❤️❤️❤️

Деница Тасева

Страхотни сте ❤️ продължавайте да работите все така добре. Много съм доволна от вашата коректност и работа ❤️

Малвина Горелска

Календарите,които поръчах са страхотни. Предвид празничната натовареност,бяха изработени и доставени много бързо.

Цветелина Влаевска

Страхотни календари! Препоръчвам с две ръце :)))
Допълнителна информация

Стъклен АРТ гръб за кухня е изработен от темперирано стъкло 6мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатан гърбът. Гърбовете за кухня не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е около 20 работни дни след направена поръчка.
*Монтажът се осъщесвява с неутрален силикон.

Какво представлява Стъклен гръб за кухня - Самотен остров ?

Стъкленият гръб за кухня, представлява изискано и нежно допълнение към вашия кухненски интериор. Дизайнът му отразява красив пейзаж, представящ живописен остров с песъчлив бряг и зелена растителност в предната част. Върху хребета на острова се издига спокойно и кристално синьо море, което създава усещане за хармония и спокойствие. Отстрани, се възвисяват нежни сиви хълмове, които допълват визията си с изящество и естетика.

Този стъклен АРТ гръб е изработен от издръжливо 6мм темперирано стъкло с директен висококачествен печат. Това гарантира дълготрайност и устойчивост на изображението срещу влага, топлина и механични въздействия. Гърбът може да се изработи в размери, които отговарят на вашите конкретни нужди и пространство, което гарантира перфектно пасване.

Той също така предоставя възможност за добавяне на отвори за контакти, което прави гърба функционален и удобен за използване в кухненската среда. Независимо дали ще решите да го поставите зад котлоните, мивката или на друго място в кухнята, този стъклен гръб ще придаде уникален художествен акцент и ще внесе усещането за красота и стил в пространството.

С изчистените си линии и изискания дизайн, този стъклен гръб е идеалното допълнение към вашия кухненски интериор, което ще впечатли всички с почитания към изкуството и естетиката.

За кого е подходящ Стъклен гръб за кухня - Самотен остров ?

Този стъклен гръб за кухня е подходящ за всички, които търсят уникално и изящно допълнение към своята кухненска обстановка. Той ще зарадва хора харесващи  естетиката, които ценят изкуството и желаят да разнообразят своя домашен интериор. Независимо дали сте страстен готвач, обичащ да провеждате време в кухнята, или просто искате да добавите красота и индивидуалност във вашия дом, този гръб ще ви впечатли със своя нежен и изискан дизайн. Той съчетава функционалност и естетика, правейки го подходящ избор за всички, които ценят красотата и изразяването чрез интериорен дизайн.
Цена:
347 60 лв