Кухненски гръб - Светлините на брега

Продуктов код kitchen-82
5.00
794

Кухненски гръб – Светлините на брега

5 поръчки за последните 19 часа
Ширина*
см.
Min: 50 см. /0.5 м./, Max: 600 см. /6 м./
Височина*
см.
Min: 30 см. /0.3 м./, Max: 130 см. /1.3 м./
Отвор за контакт
Цена:
347 60 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
7 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Ivan Boyanin

Съпругата ми направи поръчка на ключодържател с наш текст. Бързи, коректни, професионална изработка. Надминаха очакванията ни. Благодарим! Пожелаваме им успех!

Елена Пенева

Много съм доволна, не само от изработката и крайните продукти, но и от отношението и коректността! Благодаря от сърце!

Рая Русинова

Благодарим за чудесните календари!

Ангел Иванов

Просто Бързи, коректни, супер качество!!!

Йоанна Георгиева

Препоръчвам ! За пореден път поръчах от Вас и отново всичко е на ниво! Отново оправдахте очакванията ми и затвърдихте доверието , което имам във Вас за изработката на всичко , което съм поръчала до момента! Благодаря Ви!

Фатме

Много съм доволна!

Преслава

Прекрасни персонални подаръци! СТРАХОТНИ сте!

Boryana Vasileva

Получих календарите+подаръците=чудесни са!Благодаря ви.

Моника Градева

Календарите които си поръчахме са уникални. Много ми харесват.

Maria Iwa

Изключително бърза доставка и качествени продукти,много отзивчиви, Благодаря! ❤️
Допълнителна информация

Стъклен АРТ гръб за кухня е изработен от темперирано стъкло 6мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатан гърбът. Гърбовете за кухня не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е около 20 работни дни след направена поръчка.
*Монтажът се осъществява с неутрален силикон.

Какво представлява Стъклен гръб за кухня - Светлините на брега ?

Със своя красив и уникален дизайн, стъкленият гръб за кухня "Светлините на брега" от Art-Gift представлява перфектното допълнение за вашата кухненска обстановка. Този изумителен декоративен елемент пренася атмосферата на нощен градски пейзаж пряко във вашето пространство.

Изображението на града през ноща, озарен от множество красиви светлини, ви позволява да се потопите в магията на нощния живот дори докато приготвяте храна или се наслаждавате на вечеря. В предната част има река, което добавя допълнителен елемент на спокойствие и хармония към целия дизайн.

Изработен от висококачествено темперирано стъкло с дебелина 6мм, този стъклен гръб е издръжлив и здрав, предоставяйки дълготрайна и устойчива на износване повърхност. Висококачественият директен печат гарантира живи и наситени цветове, които ще запазят своята красота през годините.

Art-Gift предлага възможност за изработка на стъклените гърбове в индивидуални размери, съобразени с вашите специфични нужди и предпочитания. Това ви позволява да създадете персонализирано изживяване във вашата кухня. Опцията за включване на отвори за контакти е практично решение, което прави гръбчето подходящо не само за декорация, но и за удобството на ежедневната употреба.

Със "Светлините на брега" стъкленият гръб за кухня, предоставен от Art-Gift, се превръща в уникална художествена инсталация, която ще внесе разнообразие и атмосфера във вашата кухня. Това е не просто стъклен гръб, а истинско произведение на изкуството, което ще радва вас и вашите гости.

За кого е подходящ Стъклен гръб за кухня - Светлините на брега ?

Този стъклен гръб с изображение на нощен град и светлини е идеалното допълнение за всеки, който търси уникален и красив дизайн за своята кухня. Той е подходящ за хора, които ценят изкуството и креативността, и искат да внесат атмосфера на градския нощен живот в своя дом. Без значение дали сте любители на съвременния стил или искате да освежите традиционната си кухня с иновативен акцент, този стъклен гръб ще ви вдъхнови и впечатли с визуалния си ефект и качествено изпълнение.
Цена:
347 60 лв