Кухненски гръб - Синя лодка

Код kitchen-105
5.00
694

Кухненски гръб – Синя лодка

4 поръчки за последните 23 часа
Ширина*
см.
Min: 50 см. /0.5 м./, Max: 600 см. /6 м./
Височина*
см.
Min: 30 см. /0.3 м./, Max: 130 см. /1.3 м./
Отвор за контакт
Цена:
347 60 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
2 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Diana Marinova

Уникални, коректни и бързи Препоръчвам с две ръце Благодаря Ви

Nina Valcheva

Страхотни професионалисти, бързо и качествено обслужване. Много благодаря за прекрасните продукти.

Violeta Todorova

Страхотни и много бързи. Препоръчвам на всички

А. Ангелова

Страхотни сте за пореден път. ❤️

Десислава П.

Страхотни, бърза и качествена изработка

Даяна Георгиева

Изключително много съм доволна от покупката си от вас! Благодарим за коректността, точността и бързината! Качеството и изработката също са на високо ниво! ☺️

Lily Kostadinova

Изработката е страхотна, много бърза и точно така,както я исках! Препоръчвам с две ръце

Medi Mehmedova

Прекрасно отношение, страхотно качество. На живо дори още по красива изработка♥️☺️

Дафина Кирякова

Изключително коректни! Благодаря!

Калояна Маринова

Много любезни, обясняват до точност, за да няма недоразумение.
Допълнителна информация

Стъклен АРТ гръб за кухня е изработен от темперирано стъкло 6мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатан гърбът. Гърбовете за кухня не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е около 20 работни дни след направена поръчка.
*Монтажът се осъществява с неутрален силикон. 

Какво представлява Стъклен гръб за кухня - Синя лодка ?

Стъкленият гръб за кухня, представлява великолепен начин да внесете свежестта и красотата на морето директно във вашето кухненско пространство. Този уникален дизайн е вдъхновен от спокойствието и живописната обстановка на плажа, създавайки атмосфера на релакс и уют.

Изображението на тюркоазено море е великолепен акцент, който не само визуално обогатява интериора на кухнята, но и предизвиква чувството за спокойствие и освежаващ бриз. Подчертаната растителност зад морската панорама добавя природна естетика и създава чувство за близост до природата.

В центъра на сцената се извайва прекрасна синя лодка, която добавя допълнително измерение на изображението. Тя допълва морската история, като придава доза приключенско настроение и събужда любопитството.

Стъкленият гръб за кухня е изработен с внимание към детайлите и високо качество. Той е произведен от 6мм темперирано стъкло, което гарантира здравина и издръжливост на продукта. Върху стъклото е направен директен висококачествен печат, който запазва яркостта и наситеността на цветовете във времето.

Една от ключовите предимства на този стъклен гръб е, че може да бъде изработен според индивидуалните ви предпочитания и нужди. Размерите се адаптират според желанието на клиента, а възможността за наличие на отвори позволява персонализиране и съчетаване с конкретното пространство на кухнята.

В заключение, този стъклен АРТ гръб за кухня представлява едно уникално произведение на изкуството, което обогатява визуалната структура на кухнята и създава настроение на спокойствие и приключение. Той представлява отличен начин да пренесете красотата на морето в ежедневието си и да създадете уютно и стилно пространство за готвене и наслаждаване на храната.

За кого е подходящ Стъклен гръб за кухня - Синя лодка ?

Този стъклен гръб за кухня е подходящ за всеки, който обича морето и желае да внесе свежест и спокойствие в кухненската среда. Той е идеален за хора, ценящи красивия дизайн и естетиката в интериора. Отличен избор за тези, които искат да създадат уникално пространство, напомнящо за морски приключения и отдих. Също така, този гръб е подходящ за тези, които търсят персонализация, тъй като може да бъде адаптиран според размерите и предпочитанията на клиента.
ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Цена:
347 60 лв