Кухненски гръб - Слънцето и луната

Продуктов код kitchen-57
5.00
794

Кухненски гръб – Слънцето и луната

2 поръчки за последните 14 часа
Ширина*
см.
Min: 50 см. /0.5 м./, Max: 600 см. /6 м./
Височина*
см.
Min: 30 см. /0.3 м./, Max: 130 см. /1.3 м./
Отвор за контакт
Цена:
347 60 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
10 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Дилян Антонов

Бързи, коректни,любезни! Препоръчвам!!!

Elena Derebeeva

Отлично качество и изработка, много отзивчиви и любезни. Страхотни подаръчета към поръчката. Бърза изработка.

Вилито Стоянова

Перфектно обслужване, препоръчвам с две ръце.Много коректни.

Бистра Тонова

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Вероника Тодорова

Поръчката вече е при нас Детските календари са страхотни, както и подаръците, които получихме към тях. Благодаря за отзивчивото и коректно обслужване! Успешна и ползотворна година!

Емилия Енева-Капацинова

Благодарим от сърце за бързото изпълнение на поръчката! Изключително добро качество, обслужване и отношение! Препоръчвам!

Лиляна Делиганева

❣️❣️❣️❣️Страхотни❣️❣️❣️❣️

Памела Атанасова

Страхотни календари,препоръчвам

Вили Ахчиева

Благодаря за прекрасните календари и ключодържатели!

Ева Йорданова

Поръчаните от мен календари са просто перфектни!Бързина , точност, коректност , прецизна изработка и добра комуникация. Спечелихте ме за клиент, ще се възползвам от услугите ви и за в бъдеще!
Допълнителна информация

Стъклен АРТ гръб за кухня е изработен от темперирано стъкло 6мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатан гърбът. Гърбовете за кухня не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е около 20 работни дни след направена поръчка.
*Монтажът се осъщесвява с неутрален силикон.

Какво представлява Стъклен гръб за кухня -  Слънцето и луната ?

Стъкленият гръб за кухня с изображение на зашеметяващ залез и впечатляваща планета представлява перфектното допълнение, което може да преобрази визията на вашето кухненско пространство. Този красив дизайн е предназначен да внесе красота и разнообразие в ежедневието ви, създавайки уютна и вдъхновяваща обстановка.

Изображението на залязващото слънце в живописни нюанси от жълто, оранжево, лилаво и синьо, придава на гърба атмосфера на спокойствие и хармония. Вдъхновено от неповторимите цветове на природата, този дизайн създава впечатление за едновременно магично и уютно пространство.

Голямата планета, изобразена на другата част на гръбчето, допълнително обогатява дизайна. Тя придава дълбочина и интерес към цялостната визия, като предоставя възможност за размисъл и фантазия. Този допълнителен елемент придава уникалност на дизайна и го превръща в изкусително произведение на изкуството.

Стъкленият АРТ гръб за кухня е изработен от 6 мм темперирано стъкло, което гарантира здравина и дълготрайност. Директният висококачествен печат осигурява ярки цветове и детайли, които задължително привличат вниманието на всеки, който стъпи в кухнята ви.

Този стъклен гръб се изработва по размери, съобразени с вашите нужди и предпочитания. Възможността за включване на отвори за контакти и превъзходния дизайн го правят идеален избор за всеки кухненски интериор.

Със своята хармония на цветове и форми, този стъклен гръб за кухня е не само практичен елемент, но и израз на вашата индивидуалност и стил. Той ще създаде впечатляващо визуално изживяване и ще направи вашата кухня по-привлекателна и уютна, отразявайки вашата любов към изкуството и красотата на природата.

За кого е подходящ Стъклен гръб за кухня -  Слънцето и луната ?

Този стъклен гръб за кухня е подходящ за всички, които търсят уникален начин да внесат красота и индивидуалност в своята кухненска обстановка. Идеален за хора, които ценят изкуството и желаят да създадат уютно и вдъхновяващо пространство. Той е подходящ за всеки стил на интериор и може да обогати както съвременни, така и класически дизайни. Независимо дали сте страстен готвач, обичате да се наслаждавате на храната си в хармонична обстановка или просто търсите начин да преобразите кухнята си, този стъклен гръб ще ви пленява с красотата си и оригиналността на дизайна.
Цена:
347 60 лв