Кухненски гръб - Тропическа магия

Код kitchen-119
5.00
796

Кухненски гръб – Тропическа магия

4 поръчки за последните 11 часа
Ширина*
см.
Min: 50 см. /0.5 м./, Max: 600 см. /6 м./
Височина*
см.
Min: 30 см. /0.3 м./, Max: 130 см. /1.3 м./
Отвор за контакт
Цена:
347 60 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
16 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Няма добавени мнения
Допълнителна информация

Стъклен АРТ гръб за кухня е изработен от темперирано стъкло 6мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатан гърбът. Гърбовете за кухня не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е около 20 работни дни след направена поръчка.
*Монтажът се осъществява с неутрален силикон. 

Какво представлява Стъклен гръб за кухня - Тропическа магия ?

Стъкленият гръб за кухня, който можете да откриете на страницата тук, представлява един чудесен и стилен аксесоар, който може да придаде на вашата кухня изключителен вид и настроение.

Дизайнът на гърба излъчва красив морски залез в живи цветове - от топло жълто, нежно розово до мистериозно лилаво. Този арт мотив придава на пространството една уютна и спокойна атмосфера, която ще създаде усещане за спокойствие и хармония. Гърбът е украсен със сенки на чадъри и палми, които подсказват за топлите и уютни дни на плажа.

Изработен от 6мм темперирано стъкло, този гръб е изключително издръжлив и устойчив на температурни промени и удари. Висококачественият директен печат допринася за живите цветове и детайли на дизайна, които ще оживят визията на всяка кухня. Същевременно, този материал е лесен за почистване и поддържане, което го прави практичен избор за кухненска обстановка.

Една от предимствата на този стъклен гръб е, че може да бъде изработен по индивидуални размери според вашите нужди и предпочитания. Освен това, може да бъде добавен отвор за контакти, което го прави удобен и функционален, особено ако го поставите на задната стена на кухненския плот.

Стилен, изящен и функционален, стъкленият АРТ гръб за кухня "Тропическа магия" е перфектното допълнение към вашия интериор. С него можете да преобразите кухнята си в истинско място за наслаждение на естетика и удобство, създавайки уникално преживяване за вас и вашите гости.

За кого е подходящ Стъклен гръб за кухня - Тропическа магия ?

Стъкленият гръб за кухня с дизайн "Тропическа магия" е подходящ за всички, които търсят да придадат на своята кухня уникален и стилен вид. Този изискан аксесоар ще забавлява визията на дома ви с живописни морски залези и палми в изискани цветове. Съчетавайки красота и функционалност, този гръб е идеален за хора, които обичат морската атмосфера, топлите оттенъци и съвременния дизайн. Независимо дали обновявате кухнята си или желаете да добавите артистичен акцент, този стъклен гръб е прекрасен избор, който ще създаде уютно и вдъхновяващо пространство.

Цена:
347 60 лв