Плодов гръб за кухня с грейпфрути

Продуктов код kitchen-35
5.00
794

Плодов гръб за кухня с грейпфрути

2 поръчки за последните 6 часа
Ширина*
см.
Min: 50 см. /0.5 м./, Max: 600 см. /6 м./
Височина*
см.
Min: 30 см. /0.3 м./, Max: 130 см. /1.3 м./
Отвор за контакт
Цена:
347 60 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
14 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Нефие Хасан

Благодаря за прекрасните календари и за подаръците към тях. За първи път поръчах от Вас и наистина съм много доволна от качеството и бързата изработка. Силно препоръчвам! Весели празници и Успешна година!

Виктория Мънева

Страхотни и много коректни❣

Qna Sabeva

Благодаря ви, доволна съм и ви препоръчвам!

Мария Налбантова

благодарим много за бързата изработка, и страхотното качество, препоръчвам

Yoana Georgieva

Календарите са страхотни, много благодаря. благодаря и за подаръците. Ключодържателите и малките календарчета са невероятни

Ирена Миткова

Благодаря ви за страхотните календари,бързата доставка и коректността.

Ася Димитрова Чуклева

За пореден път поръчвам от вас и съм изключително доволна! Благодаря ви!

Анита Димитрова

За втора поредна година поръчах от календарите,и съм доволна.Препоръчвам.

Елена Костадинова

Страхотна изработка и бързина.

Детелина Рангелова

Благодаря от сърце за прекрасните календари!
Допълнителна информация

Стъклен АРТ гръб за кухня е изработен от темперирано стъкло 6мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатан гърбът. Гърбовете за кухня не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е около 20 работни дни след направена поръчка.
*Монтажът се осъщесвява с неутрален силикон.

Какво представлява Плодов гръб за кухня с грейпфрути ?

Стъкленият гръб за кухня, предоставен от Art-Gift, е вдъхновяващо допълнение към вашето кухненско пространство. Този изключително красив и свеж дизайн е създаден, за да освежи атмосферата на вашия дом.

Изображението на гърба за кухня е истинска палитра от вкус и цветове. Видими са нежни резенчета от портокали, лимони, грейпфрути, мандарини и клонки със свежи зелени листа между тях, всичко поставено върху чист бял фон. Този аранжимент призовава към енергия, живост и витаминно богатство - идеално за кухненския ви кът.

Стъкленият АРТ гръб е изработен от темперирано стъкло с дебелина 6 мм, което гарантира здравина и дълготрайност. Директният висококачествен печат на дизайна придава ясни и наситени цветове, които ще оставят впечатляващ визуален ефект във вашата кухня.

Всеки стъклен гръб се изработва индивидуално според размерите на клиента. Това позволява перфектно да се впише във вашия интериор и да бъдат включени отвори за контакти, където е необходимо. Този стъклен гръб е идеален за кухня и предлага надеждност, функционалност и изискан дизайн, които ще вдъхновят всяка кулинарна и творческа обстановка.

За кого е подходящ Плодов гръб за кухня с грейпфрути ?

Този стъклен гръб за кухня със свежия дизайн, изпълнен с резенчета от плодове и зелени клонки, е идеален за всеки, който търси да освежи кухненската среда с ярки цветове и енергия. Подходящ е за семейства, които ценят визуалната красота и искат да добавят жизненост в кулинарните си преживявания. Този гръб е също така подходящ за ценители на изкуството и дизайна, които искат уникален и персонализиран акцент в кухнята си. Със своята функционалност и елегантност, той подчертава уютната атмосфера и се адаптира към разнообразни интериорни стилове.
Цена:
347 60 лв