Стъклен АРТ гръб за кухня - Градски пейзаж

Код kitchen-18
5.00
694

Стъклен АРТ гръб за кухня – Градски пейзаж

3 поръчки за последните 9 часа
Ширина*
см.
Min: 50 см. /0.5 м./, Max: 600 см. /6 м./
Височина*
см.
Min: 30 см. /0.3 м./, Max: 130 см. /1.3 м./
Отвор за контакт
Цена:
347 60 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
10 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Diana Marinova

Уникални, коректни и бързи Препоръчвам с две ръце Благодаря Ви

Nina Valcheva

Страхотни професионалисти, бързо и качествено обслужване. Много благодаря за прекрасните продукти.

Violeta Todorova

Страхотни и много бързи. Препоръчвам на всички

А. Ангелова

Страхотни сте за пореден път. ❤️

Десислава П.

Страхотни, бърза и качествена изработка

Даяна Георгиева

Изключително много съм доволна от покупката си от вас! Благодарим за коректността, точността и бързината! Качеството и изработката също са на високо ниво! ☺️

Lily Kostadinova

Изработката е страхотна, много бърза и точно така,както я исках! Препоръчвам с две ръце

Medi Mehmedova

Прекрасно отношение, страхотно качество. На живо дори още по красива изработка♥️☺️

Дафина Кирякова

Изключително коректни! Благодаря!

Калояна Маринова

Много любезни, обясняват до точност, за да няма недоразумение.
Допълнителна информация

Стъклен АРТ гръб за кухня е изработен от темперирано стъкло 6мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатан гърбът. Гърбовете за кухня не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е около 20 работни дни след направена поръчка.
*Монтажът се осъщесвява с неутрален силикон.

Какво представлява Стъклен гръб за кухня - Градски пейзаж ?

Стъклените гърбове за кухня са незаменима част от интериорния дизайн, предоставяйки не само защита на стените, но и възможност за изразяване на стил и индивидуалност. Този конкретен стъклен гръб, предлаган от Art Gift, съчетава красив дизайн с функционалност и визуален апел.

Изображението на този стъклен гръб, представлява красив мост, издигащ се над живописна река. Този мост не само добавя елегантност и хармония към вашата кухня, но и предлага възможност за приключение и размисъл. Със своите изгледи и символика мостът може да бъде интерпретиран по много начини - като връзка между различни аспекти на живота или като символ на преодоляване на трудностите.

Зад моста се разкрива чудесен градски пейзаж, който придава допълнителна дълбочина и интерес към дизайна. Градът на фона предоставя контраст към природата на моста и създава уникална атмосфера в стаята. Този стъклен гръб може да бъде елемент на разговор, вдъхновение и усещане за пътуване дори докато приготвяте храна.

Освен красивият дизайн, стъкленият гръб за кухня от Art Gift също е функционален. Той е изработен от висококачествено стъкло, което е лесно за почистване и поддържане, като същевременно предпазва стените от петна и влага. С монтажа му, вие не само ще подобрите визуалната привлекателност на вашата кухня, но и ще я предпазите от ежедневните увреждания.

Този стъклен гръб е прекрасно решение за обновяване на кухнята ви, добавяйки красота, стил и практичност в нея. С него ще създадете уютна и вдъхновяваща обстановка, която ще ви радва всеки ден.

За кого е подходящ Стъклен гръб за кухня - Градски пейзаж ?

Стъкленият гръб за кухня с изображението на красив мост над река и градски пейзаж е подходящ за всички, които търсят елегантен и функционален начин за обновяване на своята кухня. Той ще се хареса на тези, които ценят изкуството и красотата в интериорния дизайн, както и на хората, които обичат природата и градския пейзаж. Стъкленият гръб предоставя не само визуална наслада, но и защита на стените от замърсявания и влага, което го прави идеален за активни семейства и кулинари.
ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Цена:
347 60 лв