Стъклен АРТ гръб за кухня - Градски пейзаж

Продуктов код kitchen-18
5.00
794

Стъклен АРТ гръб за кухня – Градски пейзаж

1 поръчка за последните 15 часа
Ширина*
см.
Min: 50 см. /0.5 м./, Max: 600 см. /6 м./
Височина*
см.
Min: 30 см. /0.3 м./, Max: 130 см. /1.3 м./
Отвор за контакт
Цена:
347 60 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
19 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Mina Kartova

Чудесни продукти, супер качество, много бързи и любезни! Препоръчвам

Radoslava Arsenova - Yordanova

Препоръчвам! Изключително качествена изработка, бърза доставка, коректно отношение,запомнящи се подаръци!

Асения Велкова

Страхотни, коректни и бързи Не веднъж съм поръчала и винаги са на ниво

Ивалена Вълчева-Георгиева

Благодаря ви! Нещата които правите са страхотни! Благодаря!

Гергана Георгиева

Страхотни календари и мн благодаря за подаръците. Весело посрещане на новата година

Магито Пенчева

Благодаря и тази година за експресната ви работа и професионализъм изключително съм доволна от свършената работа и благодаря и за подаръците! ❤️❤️❤️

Елица Иванова

За трета поредна година поръчвам календари. Вежливи, коректни, бърза изработка и доставка. Продължавайте все така! 5️⃣⭐

Стела Свилен Стоянови

Препоръчвам с две ръце Получих си календарите, страхотни са както обикновено Благодаря ви

Марияна Костова

Благодаря за прекрасните календари и чудесните подаръци към тях ! Препоръчвам на всички вашите услуги заслужено ....качествено ,бързо и коректно обслужване! Прекрасни те ! Още веднъж Благодаря на целия ви екип <3

Антоанета Божилова

Здравейте,днес получих календарите.Изумена съм колко бързо станаха готови.Страхотни са!Много,много ви благодаря :)
Допълнителна информация

Стъклен АРТ гръб за кухня е изработен от темперирано стъкло 6мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатан гърбът. Гърбовете за кухня не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е около 20 работни дни след направена поръчка.
*Монтажът се осъщесвява с неутрален силикон.

Какво представлява Стъклен гръб за кухня - Градски пейзаж ?

Стъклените гърбове за кухня са незаменима част от интериорния дизайн, предоставяйки не само защита на стените, но и възможност за изразяване на стил и индивидуалност. Този конкретен стъклен гръб, предлаган от Art Gift, съчетава красив дизайн с функционалност и визуален апел.

Изображението на този стъклен гръб, представлява красив мост, издигащ се над живописна река. Този мост не само добавя елегантност и хармония към вашата кухня, но и предлага възможност за приключение и размисъл. Със своите изгледи и символика мостът може да бъде интерпретиран по много начини - като връзка между различни аспекти на живота или като символ на преодоляване на трудностите.

Зад моста се разкрива чудесен градски пейзаж, който придава допълнителна дълбочина и интерес към дизайна. Градът на фона предоставя контраст към природата на моста и създава уникална атмосфера в стаята. Този стъклен гръб може да бъде елемент на разговор, вдъхновение и усещане за пътуване дори докато приготвяте храна.

Освен красивият дизайн, стъкленият гръб за кухня от Art Gift също е функционален. Той е изработен от висококачествено стъкло, което е лесно за почистване и поддържане, като същевременно предпазва стените от петна и влага. С монтажа му, вие не само ще подобрите визуалната привлекателност на вашата кухня, но и ще я предпазите от ежедневните увреждания.

Този стъклен гръб е прекрасно решение за обновяване на кухнята ви, добавяйки красота, стил и практичност в нея. С него ще създадете уютна и вдъхновяваща обстановка, която ще ви радва всеки ден.

За кого е подходящ Стъклен гръб за кухня - Градски пейзаж ?

Стъкленият гръб за кухня с изображението на красив мост над река и градски пейзаж е подходящ за всички, които търсят елегантен и функционален начин за обновяване на своята кухня. Той ще се хареса на тези, които ценят изкуството и красотата в интериорния дизайн, както и на хората, които обичат природата и градския пейзаж. Стъкленият гръб предоставя не само визуална наслада, но и защита на стените от замърсявания и влага, което го прави идеален за активни семейства и кулинари.
Цена:
347 60 лв