Стъклен АРТ гръб за кухня - Градски светлини

Код kitchen-03
5.00
796

Стъклен АРТ гръб за кухня – Градски светлини

5 поръчки за последните 3 часа
Ширина*
см.
Min: 50 см. /0.5 м./, Max: 600 см. /6 м./
Височина*
см.
Min: 30 см. /0.3 м./, Max: 130 см. /1.3 м./
Отвор за контакт
Цена:
347 60 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
10 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Няма добавени мнения
Допълнителна информация

Стъклен АРТ гръб за кухня е изработен от темперирано стъкло 6мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатан гърбът. Гърбовете за кухня не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е около 20 работни дни след направена поръчка.
*Монтажът се осъщесвява с неутрален силикон.

Какво представлява Стъклен гръб за кухня - Лилав град ?

Стъкленият гръб за кухня, представен на уебсайта art-gift.net, представлява изключително стилен акцент, който може да освежи визията на вашата кухня. Съчетавайки изключителна красота и функционалност, този дизайнерски елемент е идеалният начин да добавите индивидуалност и елегантност в кухненското пространство.

Изображението, представено на стъкления гръб, е изключително красив пейзаж с мост, водещ над тиха река, като подчертава красотата на природата. Небето и водата са изобразени в нежни лилави тонове, които придават атмосфера на спокойствие и романтика. Този дизайн ще добави уникален и изискан акцент към вашия кухненски интериор, създавайки приятна атмосфера за готвене и хранене.

Едно от най-големите предимства на този стъклен гръб е, че се изработва по размери, които отговарят на вашите нужди и предпочитания. Това означава, че можете да изберете точните размери, които са необходими за вашата кухня, осигурявайки перфектно прелепване и интеграция в интериора. Освен това, има възможност за добавяне на отвори за контакти, което улеснява достъпа до електрични устройства и контактни точки в кухнята.

Този стъклен гръб е не само функционален, но и декоративен елемент, който ще привлече вниманието на всеки, който влезе във вашия кухненски район. Неговият изискан дизайн и възможността за персонализация го правят подходящ избор за всеки, който търси начин да обнови кухненската си среда с красота и стил.

За кого е подходящ Стъклен гръб за кухня - Лилав град ?

Този стъклен гръб за кухня е подходящ за всички, които ценят красотата и функционалността в кухненския интериор. Той може да бъде персонализиран по размери и да се интегрира перфектно в различни стилове на кухни - от съвременни и минималистични до класически и романтични.

Този дизайн е идеален за хора, които търсят индивидуалност и уникалност в своя дом. Освен това, стъкленият гръб е лесен за почистване и поддържане, което го прави практичен избор за кухнята. С неговата красива лилава палитра и изображението на мост над река, този елемент ще добави изящество и атмосфера на спокойствие във всяка кухня.

Цена:
347 60 лв