Стъклен АРТ гръб за кухня - Делфини

Продуктов код kitchen-15
5.00
794

Стъклен АРТ гръб за кухня – Делфини

3 поръчки за последните 18 часа
Ширина*
см.
Min: 50 см. /0.5 м./, Max: 600 см. /6 м./
Височина*
см.
Min: 30 см. /0.3 м./, Max: 130 см. /1.3 м./
Отвор за контакт
Цена:
347 60 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
2 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Преслава Стоянова

Много Ви благодаря! За втори път ме зарадвахте и съм сигурна,че няма да е последен! Успешен ден!

Благовес

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Фатме

Много съм доволна!

Стела Стойкова

Календарите са с много добро качество. Отношението на персонала е на ниво. Препоръчвам.

Iliana Stoeva

Много благодаря за перфектно изпълнената поръчка :)

Elena Stefanova-Peneva

перфектна изработка на календари и подаръците към тях, толкова бърза доставка страшно много съм доволна уникални сте

Svetlana Petrova

Много съм доволна и от обслужване, отношение, качество... Всичко е на високо ниво. Страхотни сте! Удоволствие е да се работи с Вас!

Вилиана Емил

Календарите които поръчах са уникални

Ирена Кирилова

Здравейте, благодаря ви за прекрасните календари и бързо изпълнената поръчка, като се июа впредвид натовареността. Много коректно отношение. Светли празници!

Силвия Василева-Сярова

Благодаря за страхотните календари и подаръците към тях
Допълнителна информация

Стъклен АРТ гръб за кухня е изработен от темперирано стъкло 6мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатан гърбът. Гърбовете за кухня не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е около 20 работни дни след направена поръчка.
*Монтажът се осъщесвява с неутрален силикон.

Какво представлява Стъклен гръб за кухня - Делфини ?

Стъклените гръбове за кухня са не само функционални, но и могат да бъдат изключително декоративни и стилни. В случая с този стъклен гръб, представен на art-gift.net, можем да говорим за едно истинско произведение на изкуството, което ще преобрази вашата кухня и ще я направи още по-привлекателна.

Дизайнът на този стъклен гръб представлява красив залез над морето, който придава спокойствие и хармония в пространството. Небето се оцветява в нюанси от оранжево и розово, което създава усещане за топлина и комфорт. Но истинският акцент в този дизайн са двата делфина, които скачат над повърхността на водата. Техните извиващи се форми придават движещ се и животворен характер на стъкления гръб, а техните тела блестят в отразяването на слънчевите лъчи.

Този стъклен гръб е идеален за кухнята, тъй като морската тема е свързана със свежест и вдъхновение. Той може да съчетае перфектно със съвременни или класически интериори и да допринесе за общата атмосфера на пространството. Стъкленият материал е лесен за почистване и поддържане, като същевременно предлага здравина и издръжливост.

Този стъклен гръб не само ще предпази стените ви от замърсявания и влага, но също така ще внесе изкуство и стил във вашата кухня. Той е прекрасен начин да персонализирате пространството си и да го направите уютно и приветливо.

За кого е подходящ Стъклен гръб за кухня - Делфини ?

Този стъклен гръб за кухня с изображение на залез и делфини е подходящ за всички, които търсят нещо уникално и красиво, за да оживят своята кухня. Той е идеален за любители на морето и природата, които ценят спокойствието и хармонията на природните елементи. Със своята стилна визия и изящен дизайн, този стъклен гръб може да бъде добавка към различни интериорни стилове - от модерния до традиционния. Той предлага идеалното съчетание между функционалност и изкуство, което ще зарадва всеки, който иска да направи своята кухня по-привлекателна и индивидуална.
Цена:
347 60 лв