Стъклен АРТ гръб за кухня - Делфински поздрав

Продуктов код kitchen-21
5.00
794

Стъклен АРТ гръб за кухня – Делфински поздрав

4 поръчки за последните 9 часа
Ширина*
см.
Min: 50 см. /0.5 м./, Max: 600 см. /6 м./
Височина*
см.
Min: 30 см. /0.3 м./, Max: 130 см. /1.3 м./
Отвор за контакт
Цена:
347 60 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
14 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Евгени П.

Уникални са. Силно препоръчвам

Евгени П.

Уникални са. Силно препоръчвам

Emily Ivanova

Благодарности на целия екип,всичко е прекрасно!!!

Красимира Илиева

Благодаря ви за коректното и професионално обслужване! Календарите са страхотни, за пета поредна година използвам вашите услуги.

Ивайла Йотова

Супер бърза и качествена изработка. Много съм доволна, бих поръчала от вас отново, очарована съм. ☺️

Harika Hayredin

Изключително съм доволна! Благодаря!

Георгиева Мария

календарите са страхотни

Rosi Atanasova

Страхотни!! Благодаря още веднъж за подаръците Миналата година си бях поръчала от вас календарите и както миналата, така и тази година съм много доволна

Kremena Zlateva

Благодаря за наградата. Календарите са страхотни

Светломира Тодорова

Страхотна изработка! Коректно и бързо изпълнение!
Допълнителна информация

Стъклен АРТ гръб за кухня е изработен от темперирано стъкло 6мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатан гърбът. Гърбовете за кухня не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е около 20 работни дни след направена поръчка.
*Монтажът се осъщесвява с неутрален силикон.

Какво представлява Стъклен гръб за кухня - Делфински поздрав ?

Състоянието на съвременната кухня се променя драматично и със своя красив стъклен гръб за кухня, можете да добавите не само функционалност, но и изискан дизайн, който ще превърне този кулинарен кът в истински оазис на красота и свежест.

Този стъклен гръб за кухня се отличава с превъзходен дизайн, който ще впечатли всеки гост и ще внесе атмосфера на спокойствие и хармония във вашата кухня. Изображението на два делфина, плуващи в кристално чиста вода, е нежно и изразително, като придава усещане за свежест и естетика на пространството.

Този гръб за кухня е изработен от висококачествено стъкло, което не само придава елегантност, но и гарантира лесна поддръжка и почистване. Също така, стъклените гръбове за кухня са изключително устойчиви на влага и топлина, което ги прави идеални за използване в кухненски условия.

Този стъклен гръб за кухня не само предоставя защита на стените от бързо замърсяване и повреди, но и съчетава изкуство и функционалност в едно. Той е подходящ за всеки стил на интериор и създава фокусен център във вашата кухня, който непременно ще привлече вниманието на всички.

С Арт Гръбовете, може да съчетаете стил и практичност, като този стъклен гръб за кухня с дизайн на два делфина предоставя не само функционалност, но и уникален и красив акцент във вашия дом. Разгърнете красотата и свежестта в кухнята си и направете я истинско място за наслаждение и вдъхновение.

За кого е подходящ Стъклен гръб за кухня - Делфински поздрав ?

Този стъклен гръб за кухня с дизайн на два делфина е подходящ за всички, които ценят красивия и функционален интериор. Той може да бъде идеалното допълнение към всяка кухня, независимо от стиловите предпочитания. За домакините, които търсят нещо, което да подчертае индивидуалността и да внесе свежест в тяхната кухня, този стъклен гръб е перфектният избор. Също така, той е идеален за любителите на морския стил или тези, които обичат природата и животните. С изключителния си дизайн и функционалност, този стъклен гръб допълва и обогатява всяка кухня.
Цена:
347 60 лв