Стъклен АРТ гръб за кухня - Залез над Манхатън

Продуктов код kitchen-01
5.00
794

Стъклен АРТ гръб за кухня – Залез над Манхатън

3 поръчки за последните 14 часа
Ширина*
см.
Min: 50 см. /0.5 м./, Max: 600 см. /6 м./
Височина*
см.
Min: 30 см. /0.3 м./, Max: 130 см. /1.3 м./
Отвор за контакт
Цена:
347 60 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
12 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Toni Ilieva

Огромен избор от най-различни подаръци/стоки. Поръчах гравирани дъски за деца по метода на монтесори и останах очарована от бързо изпълнената поръчка и качеството на изработка... Харесва ми ,че в сайта им всичко е подредено и лесно можеш да намериш това,което търсиш...

Айгюл Сезгин Кърш

Получих календарите!
Много съм доволна!

Кристина Йорданова

Бърза доставка, реални снимки на продуктите, препоръчвам на всички

Владислава

Много съм доволна, отлична изработка и изпълнение, препоръчвам

Stefaniq Mihailova

Страхотни календари и подаръци ❤️ Отново ще ви ползвам услугите ❤️

Деница Кирякова

Страхотни сте,Брагодаря Ви

Irena Georgieva

Благодаря ! Изключително точни и коректни! Календарите , картичките и ключодържателите са наистина страхотни!

Tedi Metodieva

Страхотно качество и много добра изработка!Определено препоръчвам!

Petya Vasileva

Страхотни! Бърза изработка :) благодаря

Лилия Скримова

Поръчвала съм бебешко боди, а сега и детски календари, много съм доволна и от двете! Коректни, бързи и отзивчиви. Препоръчвам Ви и определено бих поръчала от Вас отново!
Допълнителна информация

Стъклен АРТ гръб за кухня е изработен от темперирано стъкло 6мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатан гърбът. Гърбовете за кухня не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е около 20 работни дни след направена поръчка.
*Монтажът се осъщесвява с неутрален силикон.

Какво представлява Стъклен гръб за кухня - Залез над Манхатън ?

Стъклените гърбове за кухня са не само функционален елемент, но и изключително стилно допълнение към вашия интериор. Нашият стъклен гръб, носи със себе си красив и завладяващ дизайн, който непременно ще освежи визията на вашата кухня.

Изображението на гърба изобразява магичен залез над града, който създава усещане за уют и спокойствие във вашата кухня. В далечината се простира морето, а над него се издига изящен мост, което придава на цялостния дизайн още по-голяма атмосфера на сънища и приключения.

Един от ключовите атрибути на този стъклен гръб е възможността за изработка по индивидуални размери според вашите нужди и предпочитания. Това означава, че този елемент може да се интегрира перфектно във всяка кухненска конфигурация, без значение дали става въпрос за по-малък или по-голям интериор.

Освен това, със стъклен гръб от този тип, имате възможността да добавите отвори за контакти, което прави гърба не само естетично приятен, но и функционален. Тези отвори могат да бъдат позиционирани стратегически, за да улеснят достъпа до контактите и да подчертаят дизайна на гръба.

Този стъклен гръб е идеален начин да трансформирате вашата кухня в уникално и стилно пространство. С красивия залез и моста върху морето, той придава на интериора ви индивидуалност и характер. Направете вашия избор за стъклен гръб, който ще внесе красота и вдъхновение във вашата кухня.

За кого е подходящ Стъклен гръб за кухня - Залез над Манхатън ?

Стъклените гръбове с красивия и стилен дизайн, изобразяващ залеза над града и морето, са подходящи за всеки, който иска да преобрази своята кухня в изключително привлекателно и индивидуално пространство. Те се адаптират към различни интериорни стилове и се изработват по размери на клиента, осигурявайки перфектно съответствие с конкретните изисквания на всеки. Отворите за контакти правят гръба и функционален и удобен за използване. Този елемент е подходящ за хора, които ценят красотата на изкуството и искат да придадат на своята кухня уникален и елегантен вид.
Цена:
347 60 лв