Стъклен АРТ гръб за кухня - Мост и светлини

Продуктов код kitchen-23
5.00
794

Стъклен АРТ гръб за кухня – Мост и светлини

5 поръчки за последните 19 часа
Ширина*
см.
Min: 50 см. /0.5 м./, Max: 600 см. /6 м./
Височина*
см.
Min: 30 см. /0.3 м./, Max: 130 см. /1.3 м./
Отвор за контакт
Цена:
347 60 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
9 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Даниела Д

Просто страхотни ! Чудесна изработка на продуктите и бърза доставка !Препоръчвам с две ръце !!! ☺️

Асения Велкова

Страхотни, коректни и бързи Не веднъж съм поръчала и винаги са на ниво

Геновева Николова

Благодаря за бързата и перфектна изработка, ключодържателите са невероятни.

Petko Petkov

Поръчахме календари. Страхотни са и ги направиха страшно бързо. Благодарим

Джулия Поюкова

За втора поредна година използвам услугите на Art Gift за коледни календари и подаръци. Препоръчвам ги, коректно отношение, добри цени, качествена изработка.

Камелия Георгиева

За втори път поръчвам и съм много доволна!Точност и коректност!

Vesela Lazarova

страхотни продукти и бърза доставка. препоръчвам!

Bozhidara Yaneva

Изключително бързи, точни и коректни! Календарите са наистина страхотни!

Йордан Симеонов

Благодаря за бързата доставка , страхотни са .......

Teodora Licheva

Не препоръчвам да използвате услугите им...! След потвърждение на поръчката и запитване от моя страна, дали правилно съм оразмерила снимките, те потвърдих, че всичко е наред. Получих джобни календари с отрязана горна част от снимката, т.е. косата на детето. За последен път използвам услугите им.
Допълнителна информация

Стъклен АРТ гръб за кухня е изработен от темперирано стъкло 6мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатан гърбът. Гърбовете за кухня не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е около 20 работни дни след направена поръчка.
*Монтажът се осъщесвява с неутрален силикон.

Какво представлява Стъклен гръб за кухня - Мост и светлини ?

Стъкленият гръб за кухня, представен на art-gift.net , е истинско произведение на изкуство, което може да превърне вашата кухня в уникално и вдъхновяващо пространство. Със своя красив дизайн и великолепно изображение, този стъклен гръб добавя усещане за хармония и красота към вашия интериор.

На снимката, която виждате, се изобразява голям мост, простиращ се над красива река, която е обвита в благодатна атмосфера със светлини. Този мост се превръща в централен акцент на гърба, придавайки му изключителна елегантност и интригуваща атмосфера. Светлините, разположени по моста, добавят допълнителен шарм и топлота към целия дизайн.

Фонът на гърба е в нюанси от синьо и лилаво, които създават усещане за спокойствие и релаксация. Тези цветове се вписват перфектно в множество интериорни стилове и са способни да освежат и разнообразят визията на вашата кухня.

Този стъклен гръб за кухня не само е изключително красив, но и функционален. Той може да защити стените от замърсявания и подчертава визуално дизайна на вашата кухня. С размери, подходящи за вашия интериор, този гръб е идеалният начин да обновите и преобразите пространството ви.

Така че, ако търсите начин да придадете на вашата кухня ново излъчване и индивидуален стил, стъкленият гръб "Стилна кухня с мост и светлини" е перфектният избор. Той ще ви накара да се влюбите в кухнята си отново и да я направите истински уютно и вдъхновяващо място за всички членове на семейството.

За кого е подходящ Стъклен гръб за кухня - Мост и светлини ?

Стъкленият гръб "Стилна кухня с мост и светлини" е подходящ за всички, които търсят не само функционалност, но и изкуство в своята кухня. Той е идеален за домакини, които ценят елегантния и креативен интериорен дизайн. Със своите красиви цветове и изображение на моста, гърбът може да внесе атмосфера на спокойствие и красота в ежедневния живот. Освен това, той предоставя и защита на стените от замърсяванията, което го прави идеален за семейства с деца или тези, които готвят често. Независимо от стиловите предпочитания, този стъклен гръб може да освежи и подобри кухнята на всеки.
Цена:
347 60 лв