Стъклен АРТ гръб за кухня - Мост край скалите

Код kitchen-13
5.00
796

Стъклен АРТ гръб за кухня – Мост край скалите

3 поръчки за последните 22 часа
Ширина*
см.
Min: 50 см. /0.5 м./, Max: 600 см. /6 м./
Височина*
см.
Min: 30 см. /0.3 м./, Max: 130 см. /1.3 м./
Отвор за контакт
Цена:
347 60 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
2 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Няма добавени мнения
Допълнителна информация

Стъклен АРТ гръб за кухня е изработен от темперирано стъкло 6мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатан гърбът. Гърбовете за кухня не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е около 20 работни дни след направена поръчка.
*Монтажът се осъщесвява с неутрален силикон.

Какво представлява Стъклен гръб за кухня - Мост край скалите ?

Стъклените гърбове за кухня са не само функционални, но и могат да станат истински произведения на изкуството, които ще обогатят визията на вашия дом. Стъклен гръб с мотив на красив мост над река, като този от https://art-gift.net/, е идеалният начин да превърнете кухнята си в място на вдъхновение и красота.

Дизайнът на този стъклен гръб е невероятно красив и завладяващ. На него е изобразен красив мост, простиращ се над плаваща река, а в далечината се виждат красиви скали. Атмосферата е уловена в момент, когато небето се оцветява в нежни розови, лилави и жълти тонове, предвещавайки невероятен залез. Този мотив придава на кухнята ви усещане за спокойствие и хармония, което е идеално за място, където се събират близки и приятели.

Освен красивия дизайн, стъкленият гръб предлага и практични предимства. Той е лесен за почистване и поддържане, което го прави идеален избор за кухнята. Освен това, стъклените гръбчета предпазват стените от разливания и замърсявания, като ги запазват в идеално състояние.

Този стъклен гръб е съчетание на изкуство и функционалност, което ще обогати вашата кухня и ще я направи по-привлекателна. Независимо дали готвите, хапвате или просто се наслаждавате на кафето си, този дизайн ще ви зарадва с невероятния си визуален ефект и усещане за красота. Разглеждането на този мотив може да стане истинско пътуване в света на изкуството и природата.

За кого е подходящ Стъклен гръб за кухня - Мост край скалите ?

Стъкленият гръб с мотив на красив мост и природна красота е подходящ за всички, които ценят красотата на изкуството и искат да я внесат в своята кухня. Този дизайн е идеален както за модерни, така и за традиционни кухни, като предоставя елегантност и уют. Своето богато изображение на природния пейзаж и залеза го прави привлекателен за ценителите на природата и романтиците. Освен това, стъкленият гръб е практичен избор за всеки, който иска да запази стените на кухнята си в перфектно състояние, предпазвайки ги от замърсявания и влага.
Цена:
347 60 лв