Стъклен АРТ гръб за кухня - Мост към града

Продуктов код kitchen-09
5.00
794

Стъклен АРТ гръб за кухня – Мост към града

1 поръчка за последните 16 часа
Ширина*
см.
Min: 50 см. /0.5 м./, Max: 600 см. /6 м./
Височина*
см.
Min: 30 см. /0.3 м./, Max: 130 см. /1.3 м./
Отвор за контакт
Цена:
347 60 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
3 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Ivalina Petkova

За 5-та година поръчвам календари от вас и съм изключително доволна от вашата работа! Винаги сте любезни и коректни! Бъдете здрави!

Hristina Deliganeva

много добро изпълнение на поръчката. желая им много доволни клиенти

Мими Любен Петрови

Приятели, препоръчвам ви да ползвате Персонални подаръци Art-Gift! Много съм доволна. Това което поръчате това получавате, коректни и учтиви.

Ani

Страхотни сааа❤

Виктория Радушева

Благодаря за страхотните календари! Перфектно качество и изработка. Поръчката беше доставена в срок. Получихме и страхотни подаръци!

Lyudmila Trifonova

За поредна година поръчвам календари и те отново са страхотни! Благодаря за бързата и качествена работа, както и за подаръците, които с всяка година се увеличават :)

Bojidara Dimitrova

Днес пристигнаха календарите, които поръчахме! Бърза доставка, изработени добре, много сме доволни! Бихме поръчали пак! :)

Деница Стоянова-Хаджиева

Бързи и коректни, а календарите, които получихме, са със страхотно качество! И освен отстъпка от цената, имаме и стрaхотен бонус :)

Velina Dimitrova Krasteva

И аз съм много доволна от качеството и бързината на услугата! Благодаря за съдействието :)

Gergana Videva

Отлично качество и бърза изаботка ! Благодаря ви !
Допълнителна информация

Стъклен АРТ гръб за кухня е изработен от темперирано стъкло 6мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатан гърбът. Гърбовете за кухня не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е около 20 работни дни след направена поръчка.
*Монтажът се осъщесвява с неутрален силикон.

Какво представлява Стъклен гръб за кухня - Мост към града ?

Този стъклен гръб за кухня, представен на уебсайта art-gift.net, предлага красив и уникален дизайн, който може да превърне вашата кухня в истински център на стил и красота. Изображението на него изобразява голям мост, простиращ се над река и водещ към голям град през нощта. Мостът е осветен с изключително красиви светлини, които създават уютна и атмосферна обстановка.

Важно е да отбележим, че всеки кухненски гръб се изработва в персонален размер според изискванията на клиента. Това означава, че можете да изберете точните размери, които са подходящи за вашата кухня. Освен това, има възможност да се добавят отвори за контакти, което е много удобно и практично за кухненските прибори и електронни уреди.

Този стъклен гръб за кухня представлява не само функционален елемент, но и произведение на изкуство, което може да подчертае вашата индивидуалност и стил в интериора на кухнята ви. Със своя уникален дизайн и възможност за персонализация, този гръб може да се превърне в централен акцент във вашия дом.

За кого е подходящ Стъклен гръб за кухня - Мост към града ?

Този стъклен гръб за кухня е подходящ за всички, които ценят красивия дизайн и искат да добавят уникалност и стил в своята кухня. Той е идеален за домакинства, които търсят индивидуален и персонализиран акцент в интериора си. С възможността за изработка в персонален размер и добавяне на отвори за контакти, този гръб е практичен и функционален. Неговото изображение на моста над реката и светлините в града през нощта придава уют и атмосфера на всяка кухня. Този продукт е подходящ за всички, които искат да преобразят кухнята си в едно място на красота и комфорт.
Цена:
347 60 лв