Стъклен АРТ гръб за кухня - Мост над реката

Код kitchen-19
5.00
796

Стъклен АРТ гръб за кухня – Мост над реката

2 поръчки за последните 8 часа
Ширина*
см.
Min: 50 см. /0.5 м./, Max: 600 см. /6 м./
Височина*
см.
Min: 30 см. /0.3 м./, Max: 130 см. /1.3 м./
Отвор за контакт
Цена:
347 60 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
9 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Няма добавени мнения
Допълнителна информация

Стъклен АРТ гръб за кухня е изработен от темперирано стъкло 6мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатан гърбът. Гърбовете за кухня не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е около 20 работни дни след направена поръчка.
*Монтажът се осъщесвява с неутрален силикон.

Какво представлява Стъклен гръб за кухня - Мост над реката ?

Стъкленият гръб за кухня, представен на https://art-gift.net/ внесе невероятна доза стил и изящество във вашия кухненски интериор. Този изключително красив дизайн не само ще разнообрази вашата кухня, но и ще я превърне в истинско произведение на изкуство.

Главната характеристика на този стъклен гръб е великолепният пейзаж, който изобразява. Той представлява красив мост, който преминава над живописна река. Мостът е структуриран с изящество и е осветен с красиви светлини, които добавят допълнителен шарм и атмосфера на този изглед. Зад моста се откриват сградите на града, което придава на сцената усещане за живот и движение.

Този стъклен гръб е идеален избор за всички, които ценят изкуството и красотата на природата. Той не само ще зарадва окото ви с прекрасната си гледка, но и ще създаде уникална атмосфера във вашия дом. Гърбът е подходящ за всички видове кухни и стилове на обзавеждане, тъй като се вписва перфектно във всяка интериорна обстановка.

С този стъклен гръб за кухня, вие ще добавите не само стил и елегантност, но и ще създадете уютно пространство, в което да наслаждавате на готвене и хранене. Неговият изчистен и художествено изпълнен дизайн го прави идеален акцент във вашата кухня, който няма да остане незабелязан. Стъкленият гръб за кухня е изкуство и функционалност в едно, представляващ съвършената допълнителна стойност за вашия дом.

За кого е подходящ Стъклен гръб за кухня - Мост над реката ?

Стъкленият гръб за кухня с мост над река и изглед на града е подходящ за всички, които ценят естетиката и живописните пейзажи в интериорното обзавеждане. Този продукт е идеален за хора с изискан вкус, които търсят уникален и стилен акцент в своята кухня. Той може да бъде използван както за домашно обзавеждане, така и за ресторанти или други места за хранене, които ценят изкуството и красотата. Стъкленият гръб съчетава функционалност и елегантност, правейки го подходящ избор за всички, които искат да внесат артистичен и стилен акцент в кухнята си.
Цена:
347 60 лв