Стъклен АРТ гръб за кухня - Поле от слънчогледи

Продуктов код kitchen-22
5.00
794

Стъклен АРТ гръб за кухня – Поле от слънчогледи

5 поръчки за последните 5 часа
Ширина*
см.
Min: 50 см. /0.5 м./, Max: 600 см. /6 м./
Височина*
см.
Min: 30 см. /0.3 м./, Max: 130 см. /1.3 м./
Отвор за контакт
Цена:
347 60 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
16 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Даниела Богутова

Благодаря за прекрасните календарии подаръците към тях. Благадря за бързото изпълнение и професионализъм.

Валентина В.

Уникални изработки! Бързо, красиво направено, качествено. Препоръчвам!

Вилито Стоянова

Перфектно обслужване, препоръчвам с две ръце.Много коректни.

П Стоянова

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Василена

Получих календарите!
Много съм доволна!

Gabriela Berberova

Голямо разнообразие от детски календари. Получихме нашите заедно с подаръците и много ги харесахме. Пак ще ползваме услугите ви. Благодарим!

Виолета Петкова

Календарите, които поръчах са с отлично качество и бърза изработка. Картината върху канава се е получила чудесно!

Cvetelina Ivanova

Благодаря за страхотната работа и обслужване

Донка Минкова

Отлично качество на достъпни цени. Голямо разнообразие и бързо изпълнение на поръчката. Препоръчвам

Ilinka Chervenkova

Бледи цветове, копчетата се разкопчават самички....на снимки са супер, реалността различна! �
Допълнителна информация

Стъклен АРТ гръб за кухня е изработен от темперирано стъкло 6мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатан гърбът. Гърбовете за кухня не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е около 20 работни дни след направена поръчка.
*Монтажът се осъщесвява с неутрален силикон.

Какво представлява Стъклен гръб за кухня - Поле от слънчогледи ?

Стъкленият гръб за кухня,  е истинско произведение на изкуство, което ще преобрази визията на всяка кухня и ще я направи по-живописна и свежа. Дизайнът на този стъклен гръб се отличава с изключителна красота и естетика, която съчетава природната прелест на полето със слънчогледи и спокойствието на ясното синьо небе с бели пухкави облаци.

На централната част на гърба се изобразява прекрасна поляна, покрита с живописни слънчогледи. Тя се простира на фона на ярко жълто-златно слънце, което придава на цялата сцена топлина и уют. Слънчогледите са изобразени с богати живи цветове, които правят този стъклен гръб истинско произведение на изкуство.

Горната част на дизайна представлява красиво синьо небе с бели пухкави облаци, които придават усещане за лекота и свежест. Този елемент допълва перфектно цялостния вид на гърба и го прави подходящ избор за всеки интериор.

Съчетанието на природния пейзаж с ярките цветове и атмосферата на спокойствие, които този стъклен гръб излъчва, го прави идеален за всяка кухня. Той не само внася красота и свежест в пространството, но и добавя уникалност и стил към общия дизайн на кухнята.

Този стъклен гръб е не само функционален, но и изкусно произведение, което може да стане фокус точка в интериора на вашата кухня. С него ще създадете уютно и вдъхновяващо място за приготвяне на храна и събиране с близки и приятели.

За кого е подходящ Стъклен гръб за кухня - Поле от слънчогледи ?

Този стъклен гръб за кухня е подходящ за всички, които ценят красивия и уникален интериорен дизайн. Той е идеален за хора, които обичат природата и желаят да я внесат в своя дом. Свежият и живописен дизайн съчетава елементи на природата, които могат да бъдат оценени от ценителите на красотата на пейзажите и арт любителите. Стъкленият гръб е идеален и за тези, които искат да добавят цветове и стил в кухнята си. Неговата уникалност го прави подходящ избор за всички, които търсят нестандартни решения за интериорния си дизайн.
Цена:
347 60 лв