Стъклен АРТ гръб за кухня - Свежи лимони

Продуктов код kitchen-14
5.00
794

Стъклен АРТ гръб за кухня – Свежи лимони

5 поръчки за последните 21 часа
Ширина*
см.
Min: 50 см. /0.5 м./, Max: 600 см. /6 м./
Височина*
см.
Min: 30 см. /0.3 м./, Max: 130 см. /1.3 м./
Отвор за контакт
Цена:
347 60 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
10 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Ивета Иванова

Изключително коректни! Добро качество и бързо изпъление!Препоръчвам!

Milena Mladenova

Дъщеря ми поръча календари ,бяха изработени страхотно. Със сигурност отново ще използваме вашите услуги. ❤️❤️❤️

Daniela Ivanova

Страхотни сте. Бърза работа адекватна реакция. Коректно отношение. Перфектна изработка Изключително доволна съм. Благодаря ви !!!

Vaska Cvetanova

страхотни сте, много съм доволна от изпълнението на поръчката

Мария Стаева

Страхотно качество на календарите , бързо изпълнение на поръчката

Георгиева Мария

календарите са страхотни

Ивелина Димова

Благодаря много за красивите календари.

Патриция Ангова

За втора година поръчваме от Вас с моя приятелка. Доволна съм догодина пак ще се възползвам от услугите Ви. Точни, бързи и коректни. Браво

Gergana Tsanova

Благодаря ви много за страхотните календари и подаръци!Препоръчвам ☺☺☺

Maria Nikolova

доволна съм от поръчката на календарите
Допълнителна информация

Стъклен АРТ гръб за кухня е изработен от темперирано стъкло 6мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатан гърбът. Гърбовете за кухня не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е около 20 работни дни след направена поръчка.
*Монтажът се осъщесвява с неутрален силикон.

Какво представлява Стъклен гръб за кухня - Свежи лимони ?

Стъклените грърбове за кухня са не само функционални, но и стилни акценти, които могат да трансформират визията на вашия кухненски интериор. Този конкретен стъклен гръб от https://art-gift.net/ предлага красив и свеж дизайн, който ще внесе живот и енергия във вашето кухненско пространство.

Дизайнът на стъкления гръб за кухнята включва изображение на сочни и апетитни резени лимони. Техните ярки жълти оттенъци се преплитат с наситено зелените листа на мента, разпръснати около лимоните. Този аранжимент създава чувство за свежест и природна красота, което е идеално за кухнята, където се приготвят вкусни ястия и се събират семейство и приятели.

Стъкленият гръб не само допринася за визуалната привлекателност на кухнята, но и е лесен за почистване и поддържане. Той е изработен от висококачествено стъкло, което е устойчиво на термични и механични влияния, като това го прави идеален за места, където се извършва готвене. Също така, стъклените гръбчета са лесни за почистване след разливания и петна от храни.

Както и при всеки интериорен акцент, изборът на подходящия стъклен гръб за кухнята трябва да съответства на вашия личен стил и предпочитания. Този стъклен гръб с резени лимони и мента е перфектният избор, ако искате да придадете на кухнята си свеж и живописен вид.

Със своят красив и свеж дизайн, стъкленият гръб за кухня може да обнови и освежи вашия интериор, добавяйки заряд от енергия и веселост в ежедневните ви готварски моменти. Независимо дали сте гурме кулинар или просто обичате да си приготвяте любимите ястия, този стъклен гръб ще подчертае красотата и функционалността на вашия кухненски дизайн.

Цена:
347 60 лв