Стъклен АРТ гръб за кухня - Слънчогледово поле

Продуктов код kitchen-16
5.00
794

Стъклен АРТ гръб за кухня – Слънчогледово поле

3 поръчки за последните 5 часа
Ширина*
см.
Min: 50 см. /0.5 м./, Max: 600 см. /6 м./
Височина*
см.
Min: 30 см. /0.3 м./, Max: 130 см. /1.3 м./
Отвор за контакт
Цена:
347 60 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
16 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Ivalina Petkova

За 5-та година поръчвам календари от вас и съм изключително доволна от вашата работа! Винаги сте любезни и коректни! Бъдете здрави!

А Стоянова

Изключителни професионалисти! Радвам се, че за пореден път избрах вас! Препоръчвам.

Красимира Илиева

Благодаря ви за коректното и професионално обслужване! Календарите са страхотни, за пета поредна година използвам вашите услуги.

Lily Kostadinova

Изработката е страхотна, много бърза и точно така,както я исках! Препоръчвам с две ръце

Петя Стоянова

Коректни,бързи,точни,качествена изработка и достъпни цени!!! Много съм доволна!!!

Стела Памукова

Много бързо и коректно обслужване. Благодарна съм и за подаръците, които получих към поръчката.

Магдалина Пешева

Страхотно и коректно обслужване!

Инчето Стойчева

Много съм доволна добро обслужване.

Maria Nikolova

Току що получих поръчката,календарите и подаръците към тях са страхотни.Благодаря за бързото и коректно изпълнение. Уникални сте както винаги.Бъдете здрави и още повече успешни !

Валерия Гешева

Изключително бързи и коректни :) Благодарим ви за хубавото боди
Допълнителна информация

Стъклен АРТ гръб за кухня е изработен от темперирано стъкло 6мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатан гърбът. Гърбовете за кухня не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е около 20 работни дни след направена поръчка.
*Монтажът се осъщесвява с неутрален силикон.

Какво представлява Стъклен гръб за кухня - Слънчогледово поле ?

Стъклен гръб за кухня със свеж и красив дизайн, който ще преобрази и освежи визията на вашия кухненски интериор. Този стъклен гръб отразява изключителна красота и разнообразие, което ще направи вашия кухненски пространство по-живописно и привлекателно.

Гърбът е украсен със зашеметяващо изображение на жълти слънчогледи, които се простират на полето. Тази сцена пренася част от природата директно във вашата кухня и придава на нея уникален и свеж характер. Живите цветове и детайлите на изображението правят гръба истинска изкуство на стената.

Съчетанието на жълтите нюанси със зелените листа на слънчогледите придава на стаята топлина и енергия. Този дизайн е подходящ за всеки стил на кухня, независимо дали предпочитате модерен, класически или еклектичен интериор.

Освен красивият външен вид, стъкленият гръб е и практичен аксесоар за вашата кухня. Той е лесен за почистване и поддържане, като същевременно предпазва стените от замърсявания и влага. Гръбът се монтира лесно и сигурно на стената, като така ви позволява да създадете едно уютно и функционално пространство за готвене и хранене.

С този стъклен гръб за кухня с изображение на слънчогледово поле, ще добавите не само красота и свежест във вашата кухня, но и ще създадете приятна и пригодна среда за приготвяне на храната и наслаждаване на обедите и вечерите с вашите близки. Това е аксесоар, който комбинира функционалност и изкуство, и който няма да остане незабелязан във вашия дом.

За кого е подходящ Стъклен гръб за кухня - Слънчогледово поле ?

Този стъклен гръб за кухня с изображение на слънчогледово поле е подходящ за всички, които ценят красотата на природата и желаят да я внесат в своя дом. Той е идеален за хора с различни стилове на интериор - от модерен до класически, и предоставя възможност за персонализация на кухненския интериор.

Този аксесоар е също така подходящ за всички, които търсят лесен начин да предпазят стените на кухнята си от замърсявания и влага, като същевременно добавят красота и стил към пространството. Независимо дали сте опитен готвач или просто обичате да прекарвате време в кухнята, този стъклен гръб ще добави функционалност и визуално вълнение към вашия дом.

Цена:
347 60 лв