Стъклен арт гръб - Orchid

Продуктов код kitchen-79
5.00
794

Стъклен арт гръб – Orchid

2 поръчки за последните 13 часа
Ширина*
см.
Min: 50 см. /0.5 м./, Max: 600 см. /6 м./
Височина*
см.
Min: 30 см. /0.3 м./, Max: 130 см. /1.3 м./
Отвор за контакт
Цена:
347 60 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
9 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Елена Пенева

Много съм доволна, не само от изработката и крайните продукти, но и от отношението и коректността! Благодаря от сърце!

cvetelina.stoinova

Уникална изработка!Изключително бърза реакция,професионално отношение и невероятно изработени магнитчета за празника на мъника.Препоръчвам от сърце!

Petko Petkov

Поръчахме календари. Страхотни са и ги направиха страшно бързо. Благодарим

Сибел Ангел Стилиян

Много ви благодаря за хубавите календари и за подаръците от ваша страна. Перфектни са

Хюлия Мюмюнова

Страхотни календари и подаръци.Благодарим ви

Vesi Georgieva

Коректни и бързи изпълнение на поръчката за пореден път

Десислава Пламенова Петрова

Много бързи, много добра изработка, изключително съм доволна! Благодаря!

Ина Пашова

Много коректно и бързо обслужване. Добра изработка, останахме доволни!

Biserka Koeva

Отговорни ! Препоръчвам !

Маргарита Журбенко

Прекрасно изпълнение.Много съм доволна.Бързи и коректни!
Допълнителна информация

Стъклен АРТ гръб за кухня е изработен от темперирано стъкло 6мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатан гърбът. Гърбовете за кухня не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е около 20 работни дни след направена поръчка.
*Монтажът се осъществява с неутрален силикон.

Какво представлява Стъклен гръб за кухня - Orchid ?

Стъкленият гръб за кухня "Orchid" представлява изключително красив и елегантен дизайн, който ще внесе нотка на свежест и изисканост във вашия кухненски интериор. Основен акцент в дизайна е стилно изобразената орхидея в нежни лилави нюанси върху топло жълто-оранжев фон. Този визуален елемент създава хармонично съчетание от цветове и форми, което ще придаде изящество на вашата кухня.

Изработката на гърба е от темперирано стъкло с дебелина 6 мм, което гарантира неговата здравина и устойчивост на температурни вариации и механични въздействия. Висококачественият директен печат предоставя на дизайна на гърба наистина живи и наситени цветове, които ще задълбочат визуалното впечатление.

Стъкленият гръб е в персонален размери, което означава, че той може да бъде адаптиран специално към размерите на вашата кухня. Това осигурява идеално пасване и интеграция с вашия съществуващ интериорен дизайн.

Със специално предвидени отвори за контакти, стъкленият гръб "Orchid" е удобен и функционален, предоставяйки възможност за лесно свързване на различни електрически устройства и аксесоари в кухнята.

Комбинацията от изключителен дизайн, качествени материали и индивидуално адаптиран размер гарантира, че стъкленият гръб за кухня "Orchid" не само ще добави красота и свежест във вашата кухня, но и ще бъде практичен и стилен аксесоар, който ще издържи на използване в продължение на дълго време.

За кого е подходящ Стъклен гръб за кухня - Orchid ?

Стъкленият гръб за кухня "Orchid" е идеален за всички, които търсят начин да внесат красота и изисканост в своята кухненска среда. Този стилно изработен и персонализируем аксесоар е подходящ за хора, които ценят елегантния дизайн и желаят да подчертаят уникалността на своето пространство. Отличен избор е както за модерни, така и за класически интериори. Съчетавайки в себе си визуална привлекателност и функционалност, този стъклен гръб ще добави стил и практичност на всяка кухня.
Цена:
347 60 лв