Стъклен гръб за кухня - Алое вера

Продуктов код kitchen-25
5.00
794

Стъклен гръб за кухня – Алое вера

1 поръчка за последните 2 часа
Ширина*
см.
Min: 50 см. /0.5 м./, Max: 600 см. /6 м./
Височина*
см.
Min: 30 см. /0.3 м./, Max: 130 см. /1.3 м./
Отвор за контакт
Цена:
347 60 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
9 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Стела Димова

Бързо, точно, коректно обслужване. Много мили и отзивчиви. Препоръчвам! ♥️

Ива Георгиева

Голямо разнообразие от детски календари. Получихме нашите заедно с подаръците и много ги харесахме. Пак ще ползваме услугите ви. Благодарим!

Бистра Николова

Голямо разнообразие от детски календари. Получихме нашите заедно с подаръците и много ги харесахме. Пак ще ползваме услугите ви. Благодарим! -

Reni Aleksandrova

Поръчах си трисекционни календари на които снимките са с ужасно качество машината ви ги е изкарала замацани и зелени а съм вадила от същите снимки и са си с перфектно качество!

Дидка Илиева

благодаря ви днес си получих пратката магнита е чудесен календарите също много съм доволна страхотни сте

Krasi Dimitrova

Днес си взех календарите !Страхотна изработка бързи и коректни! Продължавайте така и за напред .☺Благодаря!

Станислава Н. Щърбакова

Много хубави календари !

Inka Serafimowa

получихме нашите календари и сме очаровани уникални са благодарим ви

Stoqn Zlatkov

Страхотна изработка на календари бърза и коректна фирма и за напред ще поръчвам от вас

Виктория Емилова Субева

Благодаря много съм доволна!!!!
Допълнителна информация

Стъклен АРТ гръб за кухня е изработен от темперирано стъкло 6мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатан гърбът. Гърбовете за кухня не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е около 20 работни дни след направена поръчка.
*Монтажът се осъщесвява с неутрален силикон.

Какво представлява Стъклен гръб за кухня - Алое вера ?

Стъкленият гръб за кухня, е един изключително красив и стилен дизайн, който може да придаде уникално усещане на вашия кухненски интериор. Този конкретен гръб е вдъхновен от природата - изображението на лист от алое, с капчици вода върху него и зелен фон, е истински приказен и освежаващ.

Стъкленият АРТ гръб е изработен от 6 мм темперирано стъкло, което гарантира здравина и дълготрайност. Дизайнът е приложен чрез директен висококачествен печат, който осигурява ярки цветове и детайли. Този гръб е не само естетично привлекателен, но и функционален, като предоставя защита на стените зад работната площ на кухнята от различни замърсявания и петна.

Една от ключовите предимства на този вид стъклени гръбове е, че те се изработват индивидуално според размерите на клиента. Това означава, че можете да изберете точния размер, който отговаря на вашите нужди и пространство. Също така, възможно е да има специално изработени отвори, например за контакти, което допълнително улеснява инсталирането.

Със своята изящност и уникален дизайн, този стъклен гръб за кухня може да преобрази атмосферата на вашия кухненски район. Той добавя изкушение и живост, съчетани с функционалност и индивидуалност, които правят кухнята ви не само работно място, но и приятно пространство за творчество и наслаждение.

За кого е подходящ Стъклен гръб за кухня - Алое вера ?

Този стъклен гръб за кухня е подходящ за всички, които търсят иновативен начин да освежат и украсят своята кухненска обстановка. С неговия красив и стилен дизайн, вдъхновен от природата, той ще допринесе за уют и елегантност във всяка кухня. Благодарение на възможността за персонализация по размери и специални отвори, този гръб е подходящ както за домашни готвачи, така и за професионални кулинари. Независимо дали искате да освежите кухнята си в дома или да добавите стил към кухненския кът в заведението си, този стъклен гръб ще направи впечатление със своя уникален дизайн и функционалност.
Цена:
347 60 лв