Стъклен гръб за кухня - Безкрайно море

Продуктов код kitchen-124
5.00
794

Стъклен гръб за кухня – Безкрайно море

3 поръчки за последните 8 часа
Ширина*
см.
Min: 50 см. /0.5 м./, Max: 600 см. /6 м./
Височина*
см.
Min: 30 см. /0.3 м./, Max: 130 см. /1.3 м./
Отвор за контакт
Цена:
347 60 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
20 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Ели Л.

календарите са страхотни☺️ Препоръчвам❤

Айгюл Сезгин Кърш

Получих календарите!
Много съм доволна!

Десислава Панайотова

Изключителен професионализъм! Поздравления! За един ден ми изпълниха поръчката и ми я изпратиха, понеже ми трябваше за следващият ден! Качеството също е много добро!

Несрин Ахмедова

Много сме доволни, отлично обслужване

Михаела Георгиева-Симеонова

Много благодаря за добрата изработка на календарите и подаръците!

Мария К.

Най-добрите Благодаря за професионализма!

Vesela Lazarova

страхотни продукти и бърза доставка. препоръчвам!

Gergina Georgieva

Благодаря ви много за прекрасните календари страхотни сте. Благодаря ви и за бързата поръчка.Весели празници

Nikoleta Hristova

Благодаря Ви за календарите и подаръците! Не за първа година поръчвам от Вас! Изключително добра е комуникацията с Вас и сте много бързи в изпълнението на поръчките! Супер сте!

Йоана Драганова

Силно препоръчвам, бързи и коректни ❤️
Допълнителна информация

Стъклен АРТ гръб за кухня е изработен от темперирано стъкло 6мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатан гърбът. Гърбовете за кухня не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е около 10 работни дни след направена поръчка.
*Монтажът се осъщесвява с неутрален силикон.

Какво представлява Стъклен гръб за кухня - Безкрайно море ?

Стъкленият гръб за кухня, предоставен от Art-Gift.net, представлява великолепно произведение на изкуството, което обогатява интериора със своята красота и елегантност. Този конкретен модел впечатлява със своя слънчев дизайн, който нежно пренася всеки във вълнуващи и спокойни моменти на морето. Изчистеното синьо небе, декорирано с пухкави бели облачета, и изящните палми, издигащи се във височините, създават атмосфера на релаксация и вдъхновение.

Този стъклен гръб е изработен от изключително здраво темперирано стъкло с дебелина 6 мм, което гарантира дълготрайността и устойчивостта му. Висококачественият директен печат придава на дизайна на гърба ярки и наситени цветове, които се запазват с течение на времето.

Една от ключовите предимства на този стъклен гръб е възможността за персонализация. Арт-Гифт предоставя възможност за изработка на стъкления гръб по размерите и спецификациите, които отговарят на вашите индивидуални нужди. Също така, той може да бъде изработен с допълнително отвори за контакти, което го прави идеален за интеграция в кухненската среда.

Този стъклен гръб не само защитава стените от бързо износване и замърсяване, но и добавя уникално измерение към интериора. Слънчевият дизайн създава уютна и светла обстановка, подчертавайки естетиката на пространството. Без съмнение, този стъклен гръб е не само функционален, но и вдъхновяващ акцент във вашата кухня, предоставяйки ви възможността да се наслаждавате на красотата на морето и природата дори по време на готвене и хранене.

За кого е подходящ Стъклен гръб за кухня - Безкрайно море ?

Този стъклен гръб за кухня е подходящ за всеки, който цени красотата на изкуството и иска да придаде уникален вид на своята кухня. Той предоставя стилна защита на стените, подчертавайки естетиката на интериора. Идеален е за хора, търсещи индивидуалност и атмосфера на спокойствие в кулинарното пространство. Със своя слънчев и морски дизайн, този гръб е перфектен за обичащите морето, плажа и природата. Независимо дали сте любител на модерното или традиционното, този стъклен гръб ще придаде уникален акцент на вашия дом.
Цена:
347 60 лв