Стъклен гръб за кухня - Жълти слънчогледи

Продуктов код kit10098958
5.00
794

Стъклен гръб за кухня – Жълти слънчогледи

5 поръчки за последните 7 часа
Ширина*
см.
Min: 50 см. /0.5 м./, Max: 600 см. /6 м./
Височина*
см.
Min: 30 см. /0.3 м./, Max: 130 см. /1.3 м./
Отвор за контакт
Цена:
347 60 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
16 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

И медова

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Kancho Atanasov

Сдобих е се с чудесни новогодишни календари! Безкомпромисно качестевно изпълнение на поръчката, за което Благодарим!!!

Violeta Nikolova

Благодаря Art-gift за нашето Коледно боди! Надминахте очакванията ми за дизайн и срок за изпълнение! Светли празници Ви желая!

Inka Monova

Бърза доставка и перфектно обслужване

Gabriela Radeva

Получих календарите си. Изключително доволна съм, отново бих ги поръчала при Вас!

Елена Костадинова

Страхотна изработка и бързина.

Мая Замова

Благодаря ви! Страхотни са календарите, а изпълнението светкавично!!!!!

Кристина Маврова

За втора година поръчваме календари и сме много доволни!

Buyki Bub

Благодаря!Супер бързи и точни.

Емилия Червенкова

Изключително бързи и коректни! Благодаря за страхотните календари!
Допълнителна информация

Стъклен АРТ гръб за кухня е изработен от темперирано стъкло 6мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатан гърбът. Гърбовете за кухня не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е около 20 работни дни след направена поръчка.
*Монтажът се осъщесвява с неутрален силикон.

Какво представлява Стъклен гръб за кухня - Жълти слънчогледи ?

Стъкленият гръб за кухня, представлява изключително свеж и красив акцент за вашата кухня. Този гръб привлича погледа си с невероятни слънчогледи в топли жълто, кафяво и оранжево, които придават на помещението уют и радост.

Фонът на гърба е уловимо красив, с нежни преливания в зелено, жълто и бяло, които създават освежаваща атмосфера в кухнята. Този дизайн се вписва идеално както в съвременни, така и в класически интериори, добавяйки уникален и живописен акцент към пространството.

Стъкленият АРТ гръб за кухня е изработен от качествено темперирано стъкло с дебелина 6 мм, което осигурява дълготрайност и здравина. Директният висококачествен печат на дизайна добавя на гърба реалистичност и наситени цветове, които ще оставят впечатление.

Важно е да се подчертае, че този стъклен гръб за кухня се изработва по индивидуални размери на клиента, което позволява перфектното му прилепване към стената на вашия кухненски блок. Също така, възможността за вграждане на отвори за контакти и прекъсвачи го прави практичен и функционален аксесоар.

Ако търсите начин да освежите и вдъхновите своята кухня, този стъклен гръб с невероятен дизайн на слънчогледи в жълто, кафяво и оранжево, е перфектният избор за вас. Той ще добави индивидуалност и хармония към вашия домашен интериор, съчетавайки красота и практичност в един уникален продукт.

За кого е подходящ Стъклен гръб за кухня - Жълти слънчогледи ?

Този стъклен гръб за кухня с живописен дизайн на слънчогледи е идеален за всички, които търсят свеж и естетично приятен начин да освежат своята кухненска обстановка. Той ще бъде подходящ за хора, които ценят красотата на изкуството и искат да добавят цветност и индивидуалност в своя дом. Независимо дали сте със съвременен или класически стил на интериора, този стъклен гръб ще придаде уют и радост на вашата кухня.

Цена:
347 60 лв