Стъклен гръб за кухня - Златни форми

Код kit10020816
5.00
796

Стъклен гръб за кухня – Златни форми

3 поръчки за последните 19 часа
Ширина*
см.
Min: 50 см. /0.5 м./, Max: 600 см. /6 м./
Височина*
см.
Min: 30 см. /0.3 м./, Max: 130 см. /1.3 м./
Отвор за контакт
Цена:
347 60 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
15 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Няма добавени мнения
Допълнителна информация

Стъклен АРТ гръб за кухня е изработен от темперирано стъкло 6мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатан гърбът. Гърбовете за кухня не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е около 20 работни дни след направена поръчка.
*Монтажът се осъщесвява с неутрален силикон.

Какво представлява Стъклен гръб за кухня - Златни форми ?

Стъкленият гръб за кухня, представен на https://art-gift.net, се отличава с изключително красив и модерен дизайн. Изработен в сиво и бяло, той съчетава хармонично цветовете и създава стилна атмосфера във вашия кухненски интериор.

Дизайнът на гърба е допълнително обогатен със златни форми, които се пресичат една друга и образуват интересни геометрични фигури. Тази уникална комбинация придава на гърба изтънченост и оригиналност, които няма да останат незабелязани.

Гърбът за кухня е изработен от висококачествено темперирано стъкло с дебелина 6мм. Този материал е изключително здрав и устойчив на удари и топлинни въздействия, което го прави подходящ за употреба в кухненски условия.

Освен естетическите си качества, стъкленият гръб предлага и практичност. Той се изработва в размери, които са подходящи за вашата кухня, осигурявайки перфектно прилепване към стената. Гърбовете също така могат да бъдат изработени с отвори за контакти, което прави интеграцията им с електрическите уреди и системи лесна и удобна.

Инсталирането на този стъклен АРТ гръб ще добави не само стил, но и индивидуалност към вашия кухненски дизайн. Той е подходящ за съвременни и класически интериори, придавайки им изтънченост и характер.

За кого е подходящ Стъклен гръб за кухня - Златни форми ?

Стъкленият АРТ гръб за кухня с красив дизайн, златни геометрични форми и модерен вид е идеален за тези, които търсят уникален и стилен акцент в своята кухня. Той е подходящ за хора с изискани вкусове, ценящи естетиката и функционалността. Изработката на гръба по индивидуални размери го прави подходящ за всеки кухненски интериор. Благодарение на висококачественото стъкло и изобразителния печат, този гръб е лесен за почистване и устойчив на употреба. Той ще допълни както съвременни, така и класически дизайни, придавайки уют и стил на всяка кухня.

Цена:
347 60 лв