Стъклен гръб за кухня - Котва

Продуктов код kitchen-131
5.00
794

Стъклен гръб за кухня – Котва

4 поръчки за последните 3 часа
Ширина*
см.
Min: 50 см. /0.5 м./, Max: 600 см. /6 м./
Височина*
см.
Min: 30 см. /0.3 м./, Max: 130 см. /1.3 м./
Отвор за контакт
Цена:
347 60 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
9 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Krasimira Slavcheva

Блатодаря ви за перфекционизма, впечатлена съм от вашата креативност и бързо изпълнение на поръчката ми! Отново бих ползвала вашите услуги, при това с най-голямо удоволствие! Бъдете здрави и успешни!

Ася Методиева

Препоръчвам силно. Страхотно качество! Добри цени и прекрасно отношение. Благодаря ви от ❤️ за пореден път за подаръците. Чудесно свършена работа, точна изработка и експресна доставка !

Вики Железова

Благодаря!Много съм доволна! Бързо, лесно и качествено обслужване! Препоръчвам!

Daniela Ivanova

Висококачествено изпълнение и добро съотношение цена-качество

Нели Шехпазова

Прекрастни календари за поредна година!Благодаря!

Ивелина Павлова

Точни, коректни, бързи! Качеството на календарите е страхотно! Да не говорим, че не бях подала коректни данни и въпреки това, всичко беше готово и пратено към мен в рамките на един ден. Ще препоръчвам на всичките си приятели и самата аз ще поръчвам отсега нататък винаги от вас.

Marty Boboycheva

Бърза реакция, бодито е чудесно.

Цветомила Янкова

Работят бързо и качествено. За трета година поръчвам календари и съм изключително доволна от резултата.

Ева Йорданова

Поръчаните от мен календари са просто перфектни!Бързина , точност, коректност , прецизна изработка и добра комуникация. Спечелихте ме за клиент, ще се възползвам от услугите ви и за в бъдеще!

Кристина Маврова

За втора година поръчваме календари и сме много доволни!
Допълнителна информация

Стъклен АРТ гръб за кухня е изработен от темперирано стъкло 6мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатан гърбът. Гърбовете за кухня не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е около 20 работни дни след направена поръчка.
*Монтажът се осъщесвява с неутрален силикон.

Какво представлява Стъклен гръб за кухня - Котва ?

Стъкленият гръб за кухня, е уникално и изискано допълнение към вашия дом. С този стъклен гръб можете да пренесете свежестта и спокойствието на морето директно във вашата кухня.

Дизайнът на гърба представя елегантна комбинация от бял и син фон, което създава атмосфера на морска безкрайност и свежест. На този фон са нежно разположени котвички, пояси и игриви рибки, всички в бяло, което създава изразителен контраст със синия фон. Под тези морски елементи, е изобразено деликатно въже, придавайки на дизайна допълнителна текстура и реалистичност.

Стъкленият гръб за кухня е изработен от издръжливо темперирано стъкло с дебелина 6 мм, което гарантира здравина и дълготрайност. Принтът върху стъклото е изработен с висококачествени мастила, което гарантира ярки и наситени цветове, които няма да изгаснат с времето.

Гърбът може да бъде изработен според индивидуалните ви нужди и предпочитания, като се предоставят размерите, които отговарят на вашия кухненски плот. Също така, имате възможност да изберете дали да бъдат добавени отвори за контакти, за да се вгради практичност в красивия дизайн.

Този стъклен АРТ гръб за кухня е перфектният начин да добавите елемент на морето и свежестта във вашия дом. Той ще придаде на кухнята ви уникалност и стил, докато същевременно предоставя и защита на стените от петна и влага.

За кого е подходящ Стъклен гръб за кухня - Котва ?

Този стъклен гръб за кухня е идеално допълнение за всеки, който желае да пренесе усещането за море и свежест в своя дом. Подходящ е както за любителите на морските теми и морската атмосфера, така и за тези, които търсят уникални и изящни акценти за своята кухня. С внимателно изработеният дизайн и възможностите за персонализация, този стъклен гръб е подходящ за всеки, който цени красотата на морето и желае да добави елегантност и характер към своето кухненско пространство.
Цена:
347 60 лв