Стъклен гръб за кухня - Портокалова пътека

Продуктов код kitchen-53
5.00
794

Стъклен гръб за кухня – Портокалова пътека

1 поръчка за последните 14 часа
Ширина*
см.
Min: 50 см. /0.5 м./, Max: 600 см. /6 м./
Височина*
см.
Min: 30 см. /0.3 м./, Max: 130 см. /1.3 м./
Отвор за контакт
Цена:
347 60 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
19 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Малинка Владимирова

За втора година поръчвам календари и съм много доволна бързи и точни ❤️

Преслава Стоянова

Много Ви благодаря! За втори път ме зарадвахте и съм сигурна,че няма да е последен! Успешен ден!

К Стоянова

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Румяна Давчева

Страхотни календари и подаръци ! Бързи и коректни! Благодаря Ви ! :)

Vaska Cvetanova

страхотни сте, много съм доволна от изпълнението на поръчката

Teodora Licheva

Не препоръчвам да използвате услугите им...! След потвърждение на поръчката и запитване от моя страна, дали правилно съм оразмерила снимките, те потвърдих, че всичко е наред. Получих джобни календари с отрязана горна част от снимката, т.е. косата на детето. За последен път използвам услугите им.

Виктория Емилова Субева

Благодаря много съм доволна!!!!

Михаела Божанкова

Страхотни календари! Бърза изработка, перфектно качество, добра цена. Много съм доволна и бях приятно изненадана колко бързо се случи всичко. Благодаря! :-) �

Сабина Георгиева

Точни и коректни.Препоръчвам с две ръце!

Ива Андонова

Бърза изработка и отлично качество. Благодарим ви. :-) :-)
Допълнителна информация

Стъклен АРТ гръб за кухня е изработен от темперирано стъкло 6мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатан гърбът. Гърбовете за кухня не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е около 20 работни дни след направена поръчка.
*Монтажът се осъщесвява с неутрален силикон.

Какво представлява Стъклен гръб за кухня -  Портокалова пътека ?

Стъкленият гръб за кухня, представен на страницата, е истинска изкушение за всеки, който желае да придаде на своята кухня едно уникално излъчване и свежест. Този изключителен дизайн впечатлява с красотата си и живописните детайли, които го правят подходящ за всеки интериор.

Изображението на парченца портокал в оранжево цветово излъчване, разположени върху чист бял фон, създава контраст и игра с цветовете, което дава на кухнята ви един освежаващ и енергичен вид. Пръските от сок около портокалите се допълват и допринасят за усещането за динамичност и живост.

Изработеният от темперирано стъкло с дебелина 6 мм, гръб не само предоставя красив дизайн, но и висока здравина и устойчивост на удари и температурни изменения. Директният висококачествен печат гарантира, че цветовете и детайлите на дизайна ще бъдат ярки и устойчиви на износване с времето.

Едно от големите предимства на този стъклен гръб е, че може да бъде изработен според размерите на вашата кухня. Това осигурява персонализирано прилагане и го прави подходящ за всякакви кухненски пространства. Опцията за отвори за контакти е също удобна детайл, който допълнително го прави функционален и удобен за инсталация.

С този стъклен АРТ гръб за кухня ще добавите не само красота, но и стил към вашия дом. Той съчетава живописен дизайн с висококачествени материали, които го правят дълготраен и устойчив. Всъщност, този гръб е идеалното решение, за да придадете на вашата кухня индивидуалност и изтънченост.

За кого е подходящ Стъклен гръб за кухня -  Портокалова пътека ?

Този стъклен гръб за кухня е подходящ за всички, които търсят уникалност и красота в своя интериор. Свежият дизайн с парченца портокал и пръски от сок придава на кухнята живот и енергия. Изработеното от темперирано стъкло гарантира здравина и дълготрайност, като висококачественият печат осигурява ярки и детайлни цветове. Персонализацията според размерите на клиента прави този гръб подходящ за всяко пространство. Изборът на дизайн е идеален за хора, които ценят креативността и индивидуалността в своя дом.
Цена:
347 60 лв