Стъклен гръб за кухня по Ваш дизайн

Продуктов код kitcustom
5.00
794

Стъклен гръб за кухня по Ваш дизайн.  Спрямо индивидуалните предпочитания на всеки клиент, в нашият сайт може да откриете богато разнообразие от гърбове за кухня на различна тематика. Всеки интериор спада под определена  категория, като решението за неговото цялостно изпълнение понякога може да бъде скрито в малък детайл. За да увеличим максимално възможността от задоволяване на конкретна потребност, на помощ встъпва опцията - стъклен гръб за кухня с дизайн избор.
*Монтажът се осъщесвява с неутрален силикон.

3 поръчки за последните 19 часа
Ширина*
см.
Min: 50 см. /0.5 м./, Max: 600 см. /6 м./
Височина*
см.
Min: 30 см. /0.3 м./, Max: 130 см. /1.3 м./
Отвор за контакт
Цена:
347 60 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
2 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Владимира Желева

Благодаря за бързата изработка и качествените календари и подаръци.За поредна година поръчвам и ще продължавам за напред.Весели празници!

Reni Kamenova

Много красиви неща и много любезно обслужване.

Yoana Zaharieva

Благодаря много за бързата изработка! Страхотни календари с много добро качество. Горещо препоръчвам!

Aleksandra Stoyanova

Благодаря за страхотните календари и бързата изработка и доставка. Останахме много доволни, със сигурност пак ще ползваме вашите услуги

Hristinka Vacheva

Календарите и подаръците са страхотни. Благодаря за изпълнението и за бързината, с която изпълнявяте поръчките. Успех на целия екип.

Гергана Ст Кръстева

Много отзивчиви и коректни.

Albena Dimitrova

Страхотно качество,бърза доставка.Благодаря

Вероника Петкова

Надминахте нашите очаквания Изключително качество продължавайте да радвате хората НЕВЕРОЯТЕН ЕКИП

Stefany Nedelcheva

Тениската и чашката са невероятни! Уникални сте! Продължавайте да ни радвате с вашите прекрасни артикули!

Ирина Енчева

Изключително съм доволна,календарите са страхотни,а изработката бърза
Допълнителна информация

Как да открия изображение?

Когато стане въпрос за индивидуален дизайн, клиентите често биват заблудени от мисълта, че лесно могат да изтеглят желаната от тях "картинка" чрез помощта на гугъл или пинтерест, за съжаление този тип изображения са с твърде ниска резолюция и често биват предвидени за печат в малък размер. Тоест на практика няма как бъдат използвани за отпечатването на гръб за кухня. За да  може изображението да бъде използвано по предназначение, от нашите дизайнери, то трябва да бъде в подобаващ размер като за оптимално добри резултатите препоръчваме да файлът му да бъде във векторен формат.

От къде да намеря подходящо изображение?

В случай, че не можете сами да възпроизведете такъв тип  изображение, може да разгледате платените сайтове Shutterstock, Free pick, 123 RF  и Adobe Stock.  Този тип спомагателни сайтове дават възможност за селектиране на изображения с подходяща резолюция, гарантиращи печат без последствия (пикселизиране).

Каква е цената?

Цената на платените изображения варират в зависимост от предпочетеният сайт.  Може сами да изтеглите изображението, като след това предоставите работният файл за обработка към нас или тази услуга да бъде извършена от наша страна срещу съответното заплащане.

Цена:
347 60 лв