Стъклен гръб за кухня - Ренесансова картина

Продуктов код kit10189274
5.00
794

Стъклен гръб за кухня – Ренесансова картина

2 поръчки за последните 16 часа
Ширина*
см.
Min: 50 см. /0.5 м./, Max: 600 см. /6 м./
Височина*
см.
Min: 30 см. /0.3 м./, Max: 130 см. /1.3 м./
Отвор за контакт
Цена:
347 60 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
10 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Яна Загорова

Много съм доволна. Коректни и отзивчиви.

Дафина Кирякова

Изключително коректни! Благодаря!

Виктория

Препоръчвам! Перфектно изпълнение, бързи и коректни! Благодаря Ви, Art-Gift!

Румяна Павлова

Страхотни календари . Благодарим и за подаръците . Горещо препоръчвам .

Лидия Минчева

Коректно обслужване и прекрасни календари! Много благодаря!

Венета Огнянова

Благодаря Ви за хубавите календари, както и за бързата изработка

Бети Димитрова

Днес получих календарите. Страхотни са! Благодаря за бързината и професионализма! Страхотни сте! Много съм доволна.

Мария Господинова

Получихме пратката-прекрасна изработка! Бързо и коректно обслужване! Препоръчвам

Дидка Атанасова

Много съм доволна и със сигурност ще се възползвам и друг път. Препоръчвам с две ръце!

Lidiya Kuzmanova

Страхотни са! Пуснах поръчката в събота във вторник календарите бяха при мен! Много добро качество, цената също е мнооого добра и всичко се случи за отрицателно време. Хората знаят как да печелят клиенти.
Допълнителна информация

Стъклен АРТ гръб за кухня е изработен от темперирано стъкло 6мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатан гърбът. Гърбовете за кухня не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е около 20 работни дни след направена поръчка.
*Монтажът се осъщесвява с неутрален силикон.

Какво представлява Стъклен гръб за кухня - Ренесансова картина ?

Стилният стъклен гръб за кухня, представен на art-gift.net, представлява уникално съчетание на изкуство и практичност. Изработен от издръжливо темперирано стъкло с дебелина 6мм, този гръб е не само здрав, но и елегантен допълнителен акцент за вашата кухня.

Централната точка на този стъклен гръб е висококачественият директен печат. Изображението, вдъхновено от ренесансовата епоха, пренася зрителя в света на изкуството и красотата. Кафявите, жълтите, червените и зелените нюанси на цветовете създават богата палитра, която се допълва с изисканост и хармония. Този художествен акцент не само придава естетика и уникален стил на кухнята ви, но също така превръща готвенето в истинско изкуство.

Освен визуалната си привлекателност, стъкленият гръб предоставя и практичност. Той предпазва стените от замърсявания, мазнини и влага, които се появяват по време на готвене. Лесен за почистване и поддържане, този гръб е практичното решение за всяко домакинство.

Със своята изящност и стил, този стъклен гръб е прекрасно съчетание на функционалност и изкуство. Той представлява уникална възможност да обновите интериора на вашата кухня и да я превърнете в истинско помещение за вдъхновение и радост от готвенето.

За кого е подходящ Стъклен гръб за кухня - Ренесансова картина ?

Този стъклен гръб за кухня е идеален избор за хора, които ценят красотата на изкуството и стилния интериор. Със своето изображение, вдъхновено от ренесансовата епоха, той привлича вниманието на любителите на изящното. С богата палитра от цветове - кафяво, жълто, червено и зелено, този гръб ще допълни всяка кухня със съвършенство. Освен визуалното въздействие, стъкленият гръб осигурява и практичност, като защитава стените от замърсявания. Той е подходящ за хора, които търсят функционалност и естетика в едно, създавайки уютна и стилна атмосфера в кухненския интериор.
Цена:
347 60 лв