Стъклен гръб за кухня - Самодива

Продуктов код kit10113259
5.00
794

Стъклен гръб за кухня – Самодива

5 поръчки за последните 2 часа
Ширина*
см.
Min: 50 см. /0.5 м./, Max: 600 см. /6 м./
Височина*
см.
Min: 30 см. /0.3 м./, Max: 130 см. /1.3 м./
Отвор за контакт
Цена:
347 60 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
6 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Suzana Dimitrova

За втора година поръчвам календари и съм много доволна!Бързо изпълнение на поръчката,коректност и професионализъм + чудесни подаръци !!!

Силвия Илиева

Много бързи и коректни .Обадиха се да кажат кое как ще бъде и изпълниха вс което искам.

А. Ангелова

Страхотни сте за пореден път. ❤️

Александра Р.

Красиви календари! Бързи и коректни!

Ели Малката

Преди малко си взехме календарчето❤️❤️❤️и за пореден път-всичко е вълшебно и красиво Препоръчвам ви под път и над път До скоро

Веси Н.

Точни,коректни и любезен персонал❤ Очарована съм от резултата календарите са прекрасни и с бърза доставка

Цвети Руйнина

Невероятни сте! Календарите пристигнаха много бързо и качеството е супер. Благодаря и за подаръците към тях. За в бъдеще ще пазарувам само от вас

Симона Герасимова

Много съм доволна. Препоръчвам ги. Изключително коректни, бързи и любезни :)

Кремена Тенева

Благодаря за календарите и подаръка към тях!Препоръчвам -бързи и коректни!

Божена Кръстенякова

Страхотни календари, бърза и качествена изработка, с любезни служители! Весели празници!
Допълнителна информация

Стъклен АРТ гръб за кухня е изработен от темперирано стъкло 6мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатан гърбът. Гърбовете за кухня не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е около 20 работни дни след направена поръчка.
*Монтажът се осъщесвява с неутрален силикон.

Какво представлява Стъклен гръб за кухня - Самодива ?

Стъкленият гръб за кухня с мотив на самодива, представен на уебсайта art-gift.net, е впечатляващо съчетание от красота и функционалност. Този уникален дизайн създава нежност и елегантност в интериора на всяка кухня.

Изработен в цветова палитра от сиво и бяло, обогатен със златни елементи, гърбът за кухня представя мистичния образ на самодива – символ на природата, свежестта и женствеността. Тази визуална поетика допринася за хармонията и спокойствието в пространството на кухнята.

Специалното изработване от темперирано стъкло с дебелина 6 мм придава на гърба изключителна здравина и устойчивост на топлинни и механични въздействия. Висококачественият директен печат създава живи цветове и детайли, които ще запазят своята красота дълги години напред.

Гърбът за кухня се предлага във вариант на персонализиране според изискванията на клиента. Възможността за избор на размери и дори добавянето на отвори на контакти го прави идеално решение за различни кухненски конфигурации.

Съчетавайки изкуството на стъклото с магията на самодивата, този стъклен АРТ гръб за кухня е превъзходен начин да внесете индивидуалност и изтънченост във вашия дом. Неговата уникална естетика и изработка с високо качество са гаранция, че вашият кухненски интериор ще се превърне в изкуство.

За кого е подходящ Стъклен гръб за кухня - Самодива ?

Този стъклен гръб за кухня със съчетание от самодивски мотиви, нежни цветове и златни акценти е подходящ за хора, които търсят уникален и изискан акцент за своята кухненска обстановка. Той придава на интериора стил и хармония, подходящи за хора, ценящи изкуството и естетиката. Със своя персонален размер и възможност за добавяне на контактни отвори, този гръб е идеално допълнение към разнообразни кухненски дизайни. Независимо дали става въпрос за модерна или класическа обстановка, този гръб ще придаде уникалност и красота на всяка кухня.

Цена:
347 60 лв