Стъклен гръб за кухня - Самотен плаж

Продуктов код kitchen-107
5.00
794

Стъклен гръб за кухня – Самотен плаж

5 поръчки за последните 11 часа
Ширина*
см.
Min: 50 см. /0.5 м./, Max: 600 см. /6 м./
Височина*
см.
Min: 30 см. /0.3 м./, Max: 130 см. /1.3 м./
Отвор за контакт
Цена:
347 60 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
19 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Stanimira Shumarova

Невероятни! Препоръчвам с две ръце

Даниела Д

Просто страхотни ! Чудесна изработка на продуктите и бърза доставка !Препоръчвам с две ръце !!! ☺️

Евгени П.

Уникални са. Силно препоръчвам

Фросина Стоицова

Получих си календарите. Бързо и точно. Много са хубави, уникални са. Много Ви благодаря

Зорница Максимова

Прекрасни персонални подаръци!СТРАХОТНИ сте! -

Мирела

Уникални сте!

Vesela Lazarova

страхотни продукти и бърза доставка. препоръчвам!

Мария Георгиева

Коректно отношение, бързо изпълнение и страхотни подаръци. Много благодаря! Препоръчвам :)

Таня Куванджиева

За втора година поръчвам календари от тук и съм доволна.

Teodora Docheva

Благодаря за коректното отношение. всичко е много красиво. Весели празници!
Допълнителна информация

Стъклен АРТ гръб за кухня е изработен от темперирано стъкло 6мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатан гърбът. Гърбовете за кухня не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е около 20 работни дни след направена поръчка.
*Монтажът се осъществява с неутрален силикон. 

Какво представлява Стъклен гръб за кухня - Самотен плаж ?

Стъкленият гръб за кухня, представлява вълнуващо съчетание от изкуство и функционалност. Този стъклен гръб е не само практичен аксесоар за защита на стените във вашата кухня, но и истинско произведение на изкуството, което ще пренесе свежестта и вдъхновението на морето директно във вашия дом.

Дизайнът на гърба е наистина вълнуващ. С ярките и наситени цветове, включително красиво синьо море, топъл и светъл пясък, жива зелена растителност и великолепни палми, се създава образ, напомнящ за релаксиращия морски бряг. Този дизайн ще допълни интериора на всяка кухня, придавайки истински уют и усещане за природната красота.

Стъкленият гръб за кухня е изработен с висококачествено темперирано стъкло с дебелина 6мм, което го прави издръжлив и устойчив на ежедневната употреба. Директният висококачествен печат гарантира яркостта и детайлите на дизайна, като същевременно подчертава визуалната привлекателност на гърба.

Изключителната предимство на стъкления гръб е възможността за персонализация. Той се изработва според размерите на клиента, което гарантира идеално пасване към вашия кухненски интериор. Освен това, наличието на отвори за контакти го прави удобен и функционален за всички електрически уреди и контакти, които използвате в кухнята.

Този стъклен гръб е не само защита на стените ви, но и израз на вашия индивидуален стил и вкус. С него ще създадете атмосфера на морска романтика и уют в кухнята си, която всички членове на семейството ще наслаждават с радост.

За кого е подходящ Стъклен гръб за кухня - Самотен плаж ?

Този стъклен гръб за кухня е идеален избор за всички, които търсят начин да обогатят интериора на своята кухня със свежестта и красотата на морето. Той е подходящ за тези, които ценят изкуството и уникалния дизайн, както и за хората, които искат практичност и лесна поддръжка. Неговата персонализация и възможностите за адаптация според нуждите на клиента го правят подходящ за всеки дом. Този стъклен гръб ще внесе свежест и живот в кухненската среда, като същевременно предоставя защита и стил на вашето пространство.
Цена:
347 60 лв