Стъклен гръб за кухня - Сива матрица

Продуктов код kit10101309
5.00
794

Стъклен гръб за кухня – Сива матрица

5 поръчки за последните 20 часа
Ширина*
см.
Min: 50 см. /0.5 м./, Max: 600 см. /6 м./
Височина*
см.
Min: 30 см. /0.3 м./, Max: 130 см. /1.3 м./
Отвор за контакт
Цена:
347 60 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
17 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Елица Тодорова

Много коректни и много бърза доставка !

Violeta Todorova

Страхотни и много бързи. Препоръчвам на всички

Medi Mehmedova

Прекрасно отношение, страхотно качество. На живо дори още по красива изработка♥️☺️

Jivka Naidenova

Който разбира при подаръци Art-Gift се спира.

Evelina Milanova

Качествени, експедитивни и коректни - наистина страхотни!!!

Vesi Georgieva

Коректни и бързи изпълнение на поръчката за пореден път

Ивелина Димова

Благодаря много за красивите календари.

Йорданка Георгиева

Надминахте очакванията ми.Благодаря от сърце за перфектна изработка на календарите и на всички подаръци.Благодаря за експресната доставка на поръчката ми.Страхотни сте.Много успехи на целия екип.

Gergana Tsanova

Благодаря ви много за страхотните календари и подаръци!Препоръчвам ☺☺☺

Lidiya Kuzmanova

Страхотни са! Пуснах поръчката в събота във вторник календарите бяха при мен! Много добро качество, цената също е мнооого добра и всичко се случи за отрицателно време. Хората знаят как да печелят клиенти.
Допълнителна информация

Стъклен АРТ гръб за кухня е изработен от темперирано стъкло 6мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатан гърбът. Гърбовете за кухня не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е около 20 работни дни след направена поръчка.
*Монтажът се осъщесвява с неутрален силикон.

Какво представлява Стъклен гръб за кухня - Сива матрица ?

Стъкленият арт гръб за кухня, предоставен от Art-Gift.net, представлява изкушаваща комбинация от елегантност и изисканост, които се сливат в изящен дизайн, напомнящ мрамор в кафяво и бяло. Този изключително красив дизайн е допълнен от златни линии и златни триъгълници, които добавят уникална игра на светлината и визуални ефекти.

Използвайки висококачествено темперирано стъкло с дебелина 6мм, гърбът е изключително здрав и устойчив на удари и топлинни въздействия. Директният висококачествен печат предава живот на дизайна, придавайки му наистина реалистичен вид. Този красив гръб не само ще обогати визуалния аспект на вашия кухненски интериор, но също така ще му придаде усещане за изисканост и индивидуалност.

Едно от ключовите предимства на този стъклен арт гръб е възможността да бъде изработен специално за вас в желаните от вас размери. Това осигурява перфектното пасване към вашия кухненски плот и общ интериор. Опциите за отвори за контакти допълнително улесняват интеграцията с вашия електрическо и електронно оборудване в кухнята.

Този стъклен арт гръб предлага не само функционалност и практичност, но и вдъхновяващ дизайн, който ще подчертае индивидуалността на вашия дом. Внесете изисканост, модерност и изкушение в кухнята си чрез този елегантен и изключително красив гръб от Art-Gift.net.

За кого е подходящ Стъклен гръб за кухня - Сива матрица ?

Този стъклен арт гръб за кухня е подходящ за хора, които ценят изискаността и уникалния дизайн в своя интериор. Със своята елегантност, наподобяваща мрамор, и златните акценти, този гръб придава на кухнята изтънченост и стил. Специалната възможност за персонализация на размерите го прави подходящ за всяко пространство. Независимо дали сте професионален готвач, възхищаващ се на кулинарното изкуство, или просто търсите да обогатите визията на кухнята си, този стъклен арт гръб ще добави стил и индивидуалност към вашето място.

Цена:
347 60 лв