Стъклен гръб за кухня - Тропическа приказка

Продуктов код kit10012379
5.00
794

Стъклен гръб за кухня – Тропическа приказка

5 поръчки за последните 14 часа
Ширина*
см.
Min: 50 см. /0.5 м./, Max: 600 см. /6 м./
Височина*
см.
Min: 30 см. /0.3 м./, Max: 130 см. /1.3 м./
Отвор за контакт
Цена:
347 60 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
11 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Грациела

Страхотно качество и обслужване. Бързи и коректни. За втора поредна година ползвам услуги и смятам да се възползвам и за напред. Препоръчвам с две ръце ! Пожелавам ви само успехи

Дони Стефанова

Благодаря за бързата и красива изработка!

Gabriela Lebeshkovska

Отлично качество, много бързи и се съобразявт със срока и изискванията на клиента, ще поръчам отново със сигурност ❤️

Katya Choban

Страхотни календари! Доволна съм . Благодаря ви!

Silviq Ivanova

Много са хубаво ❤

Evelina Bozhilova

Днес получих календарите, страхотни са, поръчах ги, на следващия ден се свързаха с мен, много любезна госпожа, на другия, вече бяха изпратени! Бързи и коректни! Много благодаря! Поръчайте, няма да съжалявате!!!

Rosi Atanasova

Страхотни!! Благодаря още веднъж за подаръците Миналата година си бях поръчала от вас календарите и както миналата, така и тази година съм много доволна

Мария Георгиева

Коректно отношение, бързо изпълнение и страхотни подаръци. Много благодаря! Препоръчвам :)

Елеонора Андонова

Днес и аз получих своите календари. За пореден път са страхотни ,а вие отново оправдахте очакванията ни. Весели празници и още много доволни клиенти☃️

Деница Стоянова-Хаджиева

Бързи и коректни, а календарите, които получихме, са със страхотно качество! И освен отстъпка от цената, имаме и стрaхотен бонус :)
Допълнителна информация

Стъклен АРТ гръб за кухня е изработен от темперирано стъкло 6мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатан гърбът. Гърбовете за кухня не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е около 20 работни дни след направена поръчка.
*Монтажът се осъщесвява с неутрален силикон.

Какво представлява Стъклен гръб за кухня - Тропическа приказка ?

Стъкленият гръб за кухня, който можете да намерите на https://art-gift.net, е истинско произведение на изкуството, което ще добави несравнимо усещане за спокойствие и хармония във вашия дом. Този красив дизайн е създаден с цел да внесе морския полъх на тропическа приказка във вашето ежедневие.

На върха на този стъклен гръб за кухня се разпростира живописна гледка към безкрайните води на морето. В тази морска обстановка се впива погледът ви, като в далечината се различават игривите образи на делфини, които плуват в тази оазисна водна среда. Очарованието на океана е допълнено от наличието на красив остров, обкръжен от плътна и зелена растителност. Островът създава усещане за уют и топлина, докато морската визия допълва неговата свежест.

В центъра на визията е изобразена палма, символ на тропическите простори и спокойствие. Тя се издига гордо и надеждно, подчертавайки усещането за природата и свободата. Върху върха на палмата отлитат два красиви папагала, които придават на дизайна живост и яркост с техните пъстри пера и живописни цветове.

Този стъклен АРТ гръб за кухня е създаден с изключително внимание към детайлите. Изработен е от 6мм темперирано стъкло, което гарантира здравина и дълготрайност. Висококачественият директен печат придава на дизайна живот и яркост, запечатващи момента на спокойствие и естетика във вашата кухня.

Стъкленият гръб се предлага в размери, които съответстват на вашите индивидуални предпочитания и пространство. Също така, имате възможността да изберете местата за отвори, които да позволят лесен достъп до контактите във вашата кухня.

Този стъклен гръб за кухня не е просто функционален елемент, а истинско произведение на изкуството, което ще превърне вашата кухня в уютно и хармонично място, заредено с творчески вдъхновения от тропическите красоти.

За кого е подходящ Стъклен гръб за кухня - Тропическа приказка ?

Този изискан стъклен гръб за кухня е подходящ за всички, които търсят уникален начин да преобразят своята кухня в оазис на спокойствие и красота. Отговаря на естетичните предпочитания на хора, които обичат морето, тропическата природа и ярките цветове. Подходящ за модерни и стилни интериори, като допринася за визуално разнообразие и свежест. Отличен избор за хора със зрителна чувствителност и търсещи да внесат хармония и красота във всяко едно пространство на дома си.
Цена:
347 60 лв