Стъклен гръб за кухня - Цветни глухарчета

Продуктов код kit10121635
5.00
794

Стъклен гръб за кухня – Цветни глухарчета

4 поръчки за последните 1 часа
Ширина*
см.
Min: 50 см. /0.5 м./, Max: 600 см. /6 м./
Височина*
см.
Min: 30 см. /0.3 м./, Max: 130 см. /1.3 м./
Отвор за контакт
Цена:
347 60 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
9 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Özlem Niyazi

Прекрасно изработени календари и бърза доставка. Благодарим Ви. Препоръчвам с две ръце!

Пламена Чиликсова

Много любезни, страшно много ми помогнаха с избора, много добро качество на страхотна цена! Ще пазарувам отново!

Десислава П.

Страхотни, бърза и качествена изработка

Светлана Великова

Препоръчвам с две ръце ❤️

Дафина Кирякова

Изключително коректни! Благодаря!

Христина Христова

Много съм доволна от календарите, който поръчах. Определено ще използвам услугите ви отново

Ганета Димитрова

Коректни и отзивчиви! Благодаря Ви! Днес си получих поръчката!

Люси Слав

Невероятни професионалисти. Бързина, качество, професионализъм. Адмирации! Невероятен екип, заслужаващ доверие, уважение и благодарност. Спечелихте ме и ще се възползвам от услугите ви и за напред!

Кристина Иванова

Уникални! Страхотно качество, отлична цена! Препоръчвам на 100%

Ирена Неделчева

Благодаря ви за календарите! Чудесни са!
Допълнителна информация

Стъклен АРТ гръб за кухня е изработен от темперирано стъкло 6мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатан гърбът. Гърбовете за кухня не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е около 20 работни дни след направена поръчка.
*Монтажът се осъщесвява с неутрален силикон.

Какво представлява Стъклен гръб за кухня - Цветни глухарчета ?

Стъкленият гръб за кухня, представен на сайта art-gift.net, представлява изискан и нежен дизайн, който може да преобрази визията на вашето кухненско пространство. Този гръб е създаден с мисъл за освежаване на атмосферата във вашата кухня, като допринася за стилната и уютна обстановка.

Дизайнът на гръба е изключително красив и изпълнен с деликатни детайли. Фонът на гръба е в нежен бежов тон, който придава топлина и хармония на цялостната визия. Върху този фон се разполагат фигурални цветя, които придават живост и естественост на дизайна. Белите рамки допълват артистичния облик на гръба и подчертават вниманието към детайлите.

Основният акцент на дизайна са красивите големи глухарчета, които са изобразени в живи цветове - жълто, розово, синьо и зелено. Тези цветове придават живот и радост на кухненския интериор и създават позитивно настроение. Глухарчетата са символ на природната красота и хармония, които влизат в контраст със съвременния стил на кухнята.

Стъкленият АРТ гръб е изработен от висококачествено темперирано стъкло с дебелина 6мм. Директният висококачествен печат осигурява ярки и наситени цветове, които ще останат дълго време без промени. Гърбът може да бъде изработен с отвори за контакти, което го прави удобен и функционален. Размерите на гърба се адаптират към предоставените от клиента, за да са подходящи към конкретното пространство на кухнята.

Този стъклен гръб за кухня представлява не просто функционален елемент, но и истинско изкуство, което ще внесе хармония, красота и индивидуалност във вашата кухненска обстановка.

За кого е подходящ Стъклен гръб за кухня - Цветни глухарчета ?

Този стъклен гръб за кухня е идеален за всички, които желаят да освежат своята кухненска обстановка с елегантен и изящен дизайн. Със своя нежен и красив стил, гръбът е подходящ за хора, ценящи изкуството и естетиката в интериорния дизайн. Той добавя индивидуалност и характер към пространството, като същевременно създава уютна и стилна атмосфера. Благодарение на възможността за персонализация на размерите, този гръб е подходящ за различни кухненски среди и стилове.

Цена:
347 60 лв