Стъклен гръб - Орхидеи в рамка

Продуктов код kitchen-77
5.00
794

Стъклен гръб – Орхидеи в рамка

4 поръчки за последните 10 часа
Ширина*
см.
Min: 50 см. /0.5 м./, Max: 600 см. /6 м./
Височина*
см.
Min: 30 см. /0.3 м./, Max: 130 см. /1.3 м./
Отвор за контакт
Цена:
347 60 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
17 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Mariq Spasova

Благодаря!Всичко е както трябва. Препоръчвам!

Карина Борисова

Прекрасни персонални подаръци! Благодаря !

Ивалена Вълчева-Георгиева

Благодаря ви! Нещата които правите са страхотни! Благодаря!

Rossi Ivanova

Току що взех пратката. Календарите са изработени професионално, както работните, така и джобните. Отделно получих подарък два ключодържателя. Изключително много съм доволна! Огромни благодарности за страхотно свършената работа и най-вече за скоростната доставка! С удоволствие ще поръчвам бъдещи спомени само от art-gift.net! Сигурна съм, че сте зарадвали много други семейства, така както моето в навечерието на Коледа. Пожелавам весели празници на целия ви екип и отново благодаря!!

Radmila Neykova

Бърза изработка, добра комуникация и лесна платформа за поръчка, цената също е много добра.

Георгиева Мария

календарите са страхотни

Vania Koleva

Сърдечно ви благодаря за календарите Много бърза и коректна доставка А изработката надминава очакванията ми Благодаря ви

Татяна Добрева

Благодаря Ви за бързото изпълнение на поръчката. Календарите са страхотни и подаръците също.

Iva Aleksova

искам един календар с снимка .един ключодържател с снимка.5 джобни с снимка

Яница Арабаджиева

Страхотни професионалисти! Благодарим ви за уникалните календари! Най-добрите сте... :)
Допълнителна информация

Стъклен АРТ гръб за кухня е изработен от темперирано стъкло 6мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатан гърбът. Гърбовете за кухня не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е около 20 работни дни след направена поръчка.
*Монтажът се осъществява с неутрален силикон.

Какво представлява Стъклен гръб за кухня - Орхидеи в рамка ?

Стъкленият гръб за кухня, представен в сайта на Art-Gift, е истински художествен акцент, който ще добави красота и стил към вашия кухненски интериор. Дизайнът на гърба излъчва изящество и елегантност, създавайки вълшебна атмосфера в пространството.

Визуалната красота на този стъклен гръб се подчертава от уникалното изображение на орхидея в нежни бяло и лилаво нюанси. Орхидеята е изобразена с изключителен реализъм и детайли, които я правят почти живописна. Преливането на цветовете, на рамката, около орхидеята добавя дълбочина и изисканост на дизайна. Всичко това е поставено на черен фон, който не само подчертава контраста, но и придава загадъчност на цялата композиция.

Използването на 6мм темперирано стъкло гарантира не само изключителна здравина и устойчивост на материала, но и възможността за висококачествен директен печат. Това позволява изображението да бъде ярко и детайлно, запазвайки своите цветове и качество през дългите години.

Една от ключовите характеристики на този стъклен гръб е възможността за персонализация. Той се изработва по размери, които отговарят на вашите конкретни нужди и предпочитания. В допълнение, гърбът може да има отвори за контакти, което го прави практичен и функционален за вашата кухня.

Комбинацията от изкусно изработен дизайн, висококачествени материали и възможността за персонализация прави този стъклен гръб за кухня идеален избор за всеки, който търси да придаде индивидуалност и изтънченост на своя домашен интериор.

За кого е подходящ Стъклен гръб за кухня - Орхидеи в рамка ?

Този стъклен гръб за кухня е подходящ за всички, които ценят изискан дизайн и индивидуалност в своя дом. Идеален е за хора, които желаят да добавят естетика и стил към кухненското пространство. С неговата красива орхидея в бяло и лилаво, около която се преливат цветове, този гръб предоставя изчистен и елегантен акцент. Възможността за персонализация по размери го прави подходящ за всеки тип кухненски интериор. Отделяйки се с висококачествено изображение и материали, този стъклен гръб е подходящ за хора с изискани вкусове и стремеж към изключителни детайли в дома им.
Цена:
347 60 лв