Стъклен кухненски гръб - Вкусни портокали

Продуктов код kitchen-42
5.00
794

Стъклен кухненски гръб – Вкусни портокали

5 поръчки за последните 11 часа
Ширина*
см.
Min: 50 см. /0.5 м./, Max: 600 см. /6 м./
Височина*
см.
Min: 30 см. /0.3 м./, Max: 130 см. /1.3 м./
Отвор за контакт
Цена:
347 60 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
19 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Ани Георгиева

Страхотна и бърза изработка и доставка.Страхотни сте, благодаря Ви, много ми харесаха нещата които поръчах!

Евгени П.

Уникални са. Силно препоръчвам

К Петгрова

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Александра

Много съм доволна!

Милена Сашова

Коректни и отзивчиви!!!!!

Borislava Ivanova

Днес получих календарите и подаръците, всичко е страхотно много съм доволна.. Благодаря много, пак ще поръчам ☺

Kremena Staeva

календарите, които поръчах са меко казано страхотни

Даниела Георгиева

Много сме доволни, отлично обслужване

Ева Йорданова

Поръчаните от мен календари са просто перфектни!Бързина , точност, коректност , прецизна изработка и добра комуникация. Спечелихте ме за клиент, ще се възползвам от услугите ви и за в бъдеще!

Yanitsa Nikolaeva

Благодаря за чудесните календари и ключодържател. Удоволствие е да се работи, с професионалисти като вас. Препоръчвам ви с две ръце на хората, които искат да се възползват от услугите ви.
Допълнителна информация

Стъклен АРТ гръб за кухня е изработен от темперирано стъкло 6мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатан гърбът. Гърбовете за кухня не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е около 20 работни дни след направена поръчка.
*Монтажът се осъщесвява с неутрален силикон.

Какво представлява Стъклен гръб за кухня -  Вкусни портокали ?

Стъкленият гръб за кухня, предоставен от Art-Gift, представлява вдъхновяващ и функционален акцент, който може да обогати визията на вашия кухненски интериор. Със своя красив и свеж дизайн, този гръб добавя изтънченост и жизненост на пространството, давайки на кухнята ви уникален характер.

Изображението на резенчета портокали придава на гърба свежест и цветност, които са перфектни за създаване на приятна атмосфера в кухненския ви кът. Светлите и живописни цветове на декора придават на пространството енергия и радост.

Стъкленият АРТ гръб е изработен от висококачествено темперирано стъкло с дебелина 6 мм. Това осигурява изключителна здравина и устойчивост на удари и топлинни въздействия. Директният висококачествен печат гарантира дълготрайни и ярки цветове, които няма да изгубят своята интензивност с течение на времето.

Важен аспект на стъкления гръб е персонализацията спрямо размерите на вашата кухня. Този гърб се изработва индивидуално съобразно с размерите, които ви подхождат най-добре. Освен това може да бъдат предвидени отвори за контакти и прекъсвачи, които да се интегрират перфектно в дизайна.

Съчетавайки естетиката с практичността, стъкленият гръб за кухня от Art-Gift е идеалното допълнение към вашия дом. Той не само придава уникален външен вид на кухнята ви, но и предоставя изключителна функционалност и защита на стените зад кухненските плотове.

За кого е подходящ Стъклен гръб за кухня -  Вкусни портокали ?

Стъкленият гръб за кухня с дизайн на свежи портокали е подходящ за всички, които търсят уникален начин да оживят своята кухня. Той е идеален за хора, които ценят красотата на изкуството и желаят да добавят цветност и стил в кулинарната си област. Със своята персонализация по размери и възможност за отвори за контакти, този гръб отговаря на индивидуалните нужди на всеки клиент. Бъди то съвременен или класически интериор, стъкленият гръб ще подчертае уникалността на всяка кухня.
Цена:
347 60 лв