Стъклен кухненски гръб - Корабче в реката

Продуктов код kitchen-70
5.00
794

Стъклен кухненски гръб – Корабче в реката

4 поръчки за последните 14 часа
Ширина*
см.
Min: 50 см. /0.5 м./, Max: 600 см. /6 м./
Височина*
см.
Min: 30 см. /0.3 м./, Max: 130 см. /1.3 м./
Отвор за контакт
Цена:
347 60 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
19 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Даниела Желева

Календарите,които изработвате са прекрасни,подаръчетата още повече! Снимките на всички продукти са ясни и с красиви цветове ! Със сигурност ще поръчваме и занапред !

И медова

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Пламена Димитрова

Прекрасен календар. Изработката е много качествена, както и използваните материали. Поръчахме и на следващия ден бяха при нас календарите и подаръците към тях. Много сме доволни цялото семейство. Препоръчваме!

Виктория

Препоръчвам! Перфектно изпълнение, бързи и коректни! Благодаря Ви, Art-Gift!

Niki Mitova

:) Страхотно отношение и изработка :) Препоръчвам

Диана Начева

Днес си получихме календарите.Страхотни са.Благодарим за бързината и коректността.Весели празници!

Тони Георгиева

Благодаря за прекрасните календари и подаръците към тях. Страхотна изработка и експресна доставка. Весели празници!

Titka Stankina

Днес получих календарите , много са хубави ,със сигорност ще повторим:)

Нели Григорова

Страхотни са! Пуснах поръчката вчера, а днес е при мен. Много коректни и изключителни професионалисти. Прекрасно боденце с Моята първа Коледа, уникални сте ��

Сабина Георгиева

Точни и коректни.Препоръчвам с две ръце!
Допълнителна информация

Стъклен АРТ гръб за кухня е изработен от темперирано стъкло 6мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатан гърбът. Гърбовете за кухня не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е около 20 работни дни след направена поръчка.
*Монтажът се осъществява с неутрален силикон.

Какво представлява Стъклен гръб за кухня - Корабче в реката ?

Създайте уютна атмосфера във вашата кухня с този изискан стъклен гръб, предлаган от Art-Gift.net. Този уникален дизайн ще освежи визията на вашата кухня, добавяйки уникален акцент и изпълнени с прекрасни детайли.

На този стъклен гръб е изобразено красиво корабче, което плава по живописната река. Около него се простира великолепен пейзаж с изумителни градски гледки - вълнуващи сгради, красив мост и незабравимо залязващо слънце на хоризонта. Този художествен мотив ще допринесе за приятната атмосфера във вашата кухня и ще ви предостави уникално изживяване всеки ден.

Стъкленият гръб е изработен от висококачествено темперирано стъкло с дебелина 6 мм, което осигурява здравина и издръжливост. Процесът на директен висококачествен печат гарантира ярки и наситени цветове, които ще запазят своята красота дълго време. Гърбът се изработва според индивидуалните размери на клиента, за да се адаптира перфектно към вашата кухня.

Този стъклен гръб може да бъде персонализиран с отвори за контакти, които ще се адаптират към вашите нужди. Той е идеалното допълнение към вашата кухня, което не само ще защити стените от замърсявания, но и ще създаде уникална атмосфера от спокойствие и елегантност.

Разнообразието от детайли и цветове на този стъклен гръб ще придаде на вашата кухня нов живот и ще я превърне в уютно пространство за готвене, хранене и наслаждаване на красотата на изкуството и природата.

За кого е подходящ Стъклен гръб за кухня - Корабче в реката ?

Този стъклен гръб за кухня е идеален за всички, които търсят начин да преобразят своята кухня в уютно и елегантно пространство. Със своя красив и живописен дизайн на корабче, плаващо по реката с градски гледки и залязващо слънце, този гръб добавя художествена нотка към интериора. Той е подходящ както за семейства, така и за индивидуалисти, които ценят изящната обстановка. Съчетавайки издръжливостта на темперираното стъкло с индивидуални размери и опция за отвори за контакти, този гръб предоставя персонализирано и функционално решение за всяка кухня.
Цена:
347 60 лв