Тропически гръб за кухня с кокоси

Продуктов код kitchen-40
5.00
794

Тропически гръб за кухня с кокоси

3 поръчки за последните 21 часа
Ширина*
см.
Min: 50 см. /0.5 м./, Max: 600 см. /6 м./
Височина*
см.
Min: 30 см. /0.3 м./, Max: 130 см. /1.3 м./
Отвор за контакт
Цена:
347 60 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
12 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Луиза Воденичарска

Бързи ,коректни ,уникална изработка! Благодаря Ви за календарите и подаръците към тях!

Мима Йорданова

Страхотно качество! Точни, коректни и любезни! Благодаря Ви за чудесното изпълнение!За пореден път се доказахте с професионализма си!Препоръчвам Ви!☺️

Toni Ilieva

Огромен избор от най-различни подаръци/стоки. Поръчах гравирани дъски за деца по метода на монтесори и останах очарована от бързо изпълнената поръчка и качеството на изработка... Харесва ми ,че в сайта им всичко е подредено и лесно можеш да намериш това,което търсиш...

Г. Костадинова

Бързина, коректност и добро отношение

Атанас Иванов

Страхотна работа, отлична комуникация при оформянето на поръчката!

Лилия Иванова

positive review Много съм доволна! Препоръчвам с две ръце! Бързо и качествено изпълнение на поръчката! -

Sanja Bubevska

И този път календарите са прекрасни ! Благодаря ви!

Monika Panteleeva

Много съм доволна! Благодаря Ви!

Velislava Draganova

Чудесна изработка. Много бързо изпъление и страхотна изненада! Благодаря ! :)

Stiqna Uzunova

Благодаря ви за страхотните календари и подаръците към тях!
Допълнителна информация

Стъклен АРТ гръб за кухня е изработен от темперирано стъкло 6мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатан гърбът. Гърбовете за кухня не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е около 20 работни дни след направена поръчка.
*Монтажът се осъщесвява с неутрален силикон.

Какво представлява Стъклен гръб за кухня с кокоси ? 

Стъкленият гръб за кухня, представлява един чудесен начин да преобразите визията на вашата кухня с елегантност и стил. Този стъклен гръб е изработен с прекрасен дизайн, който ще придаде свежест и красота на вашия кухненски интериор.

Дизайнът на стъкления гръб е обогатен със символика на тропическата природа. Кокосовите орехи на розов фон добавят нотка на екзотичност и топлина към пространството. Добавената сянка на палмово листо допълнително засилва ефекта на природата и придава усещане за спокойствие и хармония.

Изработката на гърба е от темперирано стъкло с дебелина 6 мм, което гарантира здравина и издръжливост. Върху стъклото е направен директен висококачествен печат на дизайна, който осигурява ярки цветове и детайли, запазвайки тяхната дълготрайност.

Едно от предимствата на този стъклен гръб е, че той може да бъде персонализиран спрямо размерите на вашата кухня. Това гарантира, че гърбът ще се вписва идеално в пространството, без компромиси по отношение на стил и функционалност. Възможно е гърбът да бъде изработен с отвори за контакти, което го прави практичен и удобен за ежедневната употреба.

Този стъклен гръб за кухня представлява изискано и практично допълнение към интериора, което ще придаде нов живот и уют на вашия кухненски простор.

За кого е подходящ Стъклен гръб за кухня с кокоси ?

Този изключителен стъклен гръб за кухня е подходящ за всички, които търсят изискан начин да обогатят визията на своята кухня. Със своите тропически мотиви, кокосови орехи и палмови листа, той придава екзотичност и стил. Изработен от здраво темперирано стъкло и с възможност за персонализация на размерите, този гръб е практичен и функционален. Подходящ е за хора, които ценят красотата на природата и желаят да внесат свежест и уют в своя дом, съчетавайки дизайн с практичност.
Цена:
347 60 лв