Флорален гръб за кухня - Гербери

Продуктов код kitchen-30
5.00
794

Флорален гръб за кухня – Гербери

3 поръчки за последните 11 часа
Ширина*
см.
Min: 50 см. /0.5 м./, Max: 600 см. /6 м./
Височина*
см.
Min: 30 см. /0.3 м./, Max: 130 см. /1.3 м./
Отвор за контакт
Цена:
347 60 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
7 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Вероника Бондикова Бондикова

Благодаря за бързината и професионалниоста! Получих ключодържателите, СТРАХОТНИ СА! ????

Милена Тинова

Благодарим за красивите календари, подаръците към тях и бързата доставка!

Гинка Русева

Бърза изработка и доставка.

Йълдъз

Получих си календарите много благодаря за бързото изработване на календарите страхотни са много ми харесаха

Светлана Великова

Препоръчвам с две ръце ❤️

Eli Dimitrova

Благодаря за прекрасните календари! За поредна година си поръчам от вас и съм много доволна винаги сте бързи и коректни. Страхотни сте! Препоръчвам!

Janeta Boneva Sekova

Бърз и точен отговор на запитването ми, добра комуникация, коректно изпълнение и доставка! Препоръчвам!

Емилияна Чавдарова

Благодаря много!!!Високо качество и бързина!!!

Марияна Костова

Благодаря за прекрасните календари и чудесните подаръци към тях ! Препоръчвам на всички вашите услуги заслужено ....качествено ,бързо и коректно обслужване! Прекрасни те ! Още веднъж Благодаря на целия ви екип <3

Деница Стоянова-Хаджиева

Бързи и коректни, а календарите, които получихме, са със страхотно качество! И освен отстъпка от цената, имаме и стрaхотен бонус :)
Допълнителна информация

Стъклен АРТ гръб за кухня е изработен от темперирано стъкло 6мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатан гърбът. Гърбовете за кухня не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е около 20 работни дни след направена поръчка.
*Монтажът се осъщесвява с неутрален силикон.

Какво представлява Стъклен гръб за кухня - Гербери ?

Стъкленият гръб за кухня, предоставен от Art-Gift, е истинска изява на красота и свежест, която ще преобрази атмосферата на вашия кухненски простор. Този гръб е обогатен с невероятен дизайн, който включва красиви и живописни гербери в нюанси от розово, жълто, оранжево и цикламено. Този мотив ще придаде на вашия домакински кът уникалност и радост.

Изработката на този стъклен гръб за кухня е изключително качествена. Той е изцяло от темперирано стъкло с дебелина 6мм, което осигурява здравина и издръжливост. Висококачественият директен печат върху стъклото подчертава ярките цветове и детайлите на дизайна, предоставяйки ви вълшебно визуално изживяване.

Гърбът за кухня може да бъде персонализиран спрямо вашите нужди и предпочитания. Той се изработва с размери, които отговарят на вашето пространство, като дори могат да бъдат добавени отвори за контакти или други необходими елементи. Това гарантира, че този стъклен гръб ще се впише идеално във вашата кухня.

Внесете свежест и изисканост във вашата кухня с този стъклен гръб от Art-Gift. Неговите живописни гербери в комбинация с висококачествената изработка са сигурен начин да освежите атмосферата и да добавите изящество към вашия дом.

За кого е подходящ Стъклен гръб за кухня - Гербери ?

Този стъклен гръб за кухня с прекрасни гербери е подходящ за всички, които търсят начин да освежат своята кухня с изключителен дизайн и стил. Той е идеален за хора, които ценят красотата на цветята и искат да добавят живост и радост в своя дом. Със своите наситени цветове и издръжливо темперирано стъкло, този гръб е подходящ както за съвременни, така и за класически интериори. Независимо дали сте собственик на къща или апартамент, този стъклен гръб ще допринесе за елегантната обстановка и индивидуалността на вашия кухненски простор.
Цена:
347 60 лв