Декоративен винил за погача на момиченце

Код babyms2
Колекция Art Gift Decor
5.00
796
Декоративен винил за погача на бебе момиченце - размер 100x100 см.
*Изработва се с името на вашето момиченце.
 
3 поръчки за последните 6 часа
Желано име
Безплатно
Цена:
42 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
4 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Няма добавени мнения
Допълнителна информация

Какво представлява декоративният винил за погача?

Декоративният винил за погача на бебе момиченце е изящна и персонализирана декорация, която ще придаде нежен и уютен вид на стаята или арката на вашето дете. Този винил е с размери 100 на 100 см и разполага с капси. В тази капса можете да прекарате въженце, което ще ви позволи лесно и сигурно да закрепите винила към стената или арката.

Дизайнът на винила включва няколко очарователни елемента. В центъра на винила се намира златисто сърце, което добавя допълнителна доза любов и нежност към украсата. Надписът, написан със златисто и розово, може да включва името на вашето бебе, което го прави по-личен и специален. В допълнение, винилът е украсен с няколко розови пеперуди и летящ балон с мече, които придават игрив и мечтателен вид на декорацията.

Изработката на тази украса е от висококачествен винил, който е изключително издръжлив дори при външни условия. Това го прави подходящ за дълготрайна употреба и го позволява да запази своята красота и свежест с течение на времето.

Този декоративен винил за погача на бебе момиченце предлага стилна и индивидуална украса за специалния момент в живота на вашето дете. Със своята нежност, игривост и персонализация, този винил ще създаде магия в стаята и ще стане прекрасна памет за вас и вашето бебе.

Какъв е срокът за изработка?

Срокът за изработка на виниловия декор е между 1 и 5 работни дни.
Цена:
42 00 лв