Декоративен винил за Първи рожден ден на момиче - Мечо

Продуктов код babyms8
5.00
794
Декоративен винил за рожден ден на момиченце - размер 100x100 см.
*Изработва се с името на вашето детенце.
 
4 поръчки за последните 1 часа
Желано име
Безплатно
Цена:
42 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
9 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Кирила Евдокиева

Препоръчвам Ви да направите най- хубавият подарък от Art- Gift! Коректни и точни! Останах много доволна от точността на изпълнение и доставка! Благодаря и Весели празници на всички!❤

Emiliq Todorova

Много съм доволна от изработката на табелата за стая.Точни и коректни. Препоръчвам на 100%!!!

Даниела Трифонова

Благодаря ви за коректното и професионално обслужване! Календарите са страхотни, за пета поредна година използвам вашите услуги.

Jivka Naidenova

Който разбира при подаръци Art-Gift се спира.

Desislava Koleva

Бърза и качествена изработка и доставка, Благодаря Ви!

Станислава Костадинова

Календарите са страхотни.Не съжалявам че се обърнах към вас.Благодаря ви

Ivelina Valcheva

За първи път поръчвам от Вас и съм много доволна! Календарите са страхотни! Благодарим и за подаръците! Оставаме Ваши клиенти и занапред!

Margarita Paunova

Календарите са страхотни.Благодаря.

Beloslawa Yordanowa

Получих календарите страхотни са благодаря ви! Весели празници

Albena Shtereva

Поръчвала съм календари и чаши отлично качество и изработка!!!
Допълнителна информация

Какво представлява декоративният винил за Първи рожден ден на момиче - Мечо?

Декоративният винил за украса на детски рожден ден на момиченце е идеалното допълнение към празничното настроение. Този винил е с размери 100 на 100 см и е специално проектиран с много нежни и игриви елементи, които придават магия и вълнение на всяко момче.

Цветовата схема на винила е в светло лилави и кафяви тонове, които са меки и приятни за окото. Винилът е украсен с множество светло лилави листенца, които придават усещане за пролетна атмосфера и вълшебство. Освен това, на винила има изобразена бебешка количка, която създава усещане за нежност и удоволствие.

Други елементи на винила включват балони, които придават радост и празничност на обстановката. Панделки са изобразени със своите ярки и жизнени цветове, които се допълват перфектно с останалите декоративни елементи. И най-важното, винилът включва и плюшено мече, което създава усещане за топлина, уют и безгрижие.

Този декоративен винил е перфектен за създаване на фон за снимки на детския рожден ден. Той ще добави много цвят и настроение във всеки кадър, като ще предизвика усмивки и радостни спомени. Разполагайки го на стена или арка този винил ще създаде прекрасна атмосфера, в която децата ще могат да се забавляват и да запечатат незабравими моменти от празника си.

В общи линии, този декоративен винил е перфектен избор за украса на детски рожден ден на момиченце. Съчетавайки светло лилави листенца, бебешка количка, балони, панделки и плюшено мече, той създава магическа и забавна обстановка, която ще направи празника незабравим за всички присъстващи.

Какъв е срокът за изработка?

Срокът за изработка на виниловия декор е между 1 и 5 работни дни.
Цена:
42 00 лв