Комплект покани за кръщене - Малко ангелче

8 бр.
Продуктов код pok-MS-4
Колекция Art Gift Decor
5.00
794
Размер на поканата - А6
Изработена от перлен карон
Данните за поканата се записват в полето "Желано име и дата"

 
5 поръчки за последните 23 часа
8 бр. 24 бр. 32 бр. 48 бр. 104 бр.
Желано име
Безплатно
Желана дата
Безплатно
Цена:
26 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
7 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Кирила Евдокиева

Препоръчвам Ви да направите най- хубавият подарък от Art- Gift! Коректни и точни! Останах много доволна от точността на изпълнение и доставка! Благодаря и Весели празници на всички!❤

Александрина Аврамова

Календарите са страхотни,много ми харесват!Супер обслужване,бърза изработка и много хубаво подаръци!Страхотни сте!

Василена

Получих календарите!
Много съм доволна!

Вероника Тодорова

Поръчката вече е при нас Детските календари са страхотни, както и подаръците, които получихме към тях. Благодаря за отзивчивото и коректно обслужване! Успешна и ползотворна година!

Martina Ralcheva

Получихме прекрасните си календари! За пореден път високо качество, професионализъм и изключително бърза изработка! Благодаря!

Velina Mavrodinova-Petrova

Вече за втора година се доверяваме на Art-Gift за изработка на календари със снимка на децата ни. И тази година не ни разочароваха - календарите са с високо качество, изработката е чудесна, а изпълнението - експресно. Подаръците, които получихме от тях към поръчката също са великолепни! Благодарим!

Evgeniya Stoilova

Благодаря, календарите са страхотни!!!

Камелия Петрова

Много съм доволна, получих това, което очаквах и точно на време. Календарите са страхотни Благодаря ви за подаръците и професионализма.

Dilyana Nikolova

Изключително доволна съм!Бързи и коректни!Благодаря Ви!!!

Божена Кръстенякова

Страхотни календари, бърза и качествена изработка, с любезни служители! Весели празници!
Допълнителна информация

Представяме ви нашата изключителна покана за кръщене - един уникален продукт, създаден с много любов и внимание към детайлите. Тази покана е изработена на перлен картон, който придава нежен перлен блясък и добавя изтънченост на цялостната визия.

Декорациите на поканата са просто очарователни. Нежни зелени листенца се преплитат със забележителни розови цветя, създавайки една естествена и изящна композиция. Листенцата са символ на новия растеж и свежест, които ще присъстват през целия живот на нашето малко чудо, а розовите цветя олицетворяват нежността, любовта и красотата на този особен момент.

Но най-впечатляващият елемент на поканата е малкото ангелче, което я украсява. То е истински символ на небесна защита и благословия. Това ангелче носи със себе си магията на невинността и специалната атмосфера на кръщенето. То е един малък ангел, който ще пази нашето дете през целия му живот.

Поканата за кръщене е перфектен начин да поканим близки и приятели да се присъединят към нас в това изключително събитие. Тя е дискретна, но елегантна и съчетава в себе си деликатността на перленото покритие с естествената красота на растенията и ангелчето.

Изпратете тази прекрасна покана на своите близки и бъдете сигурни, че ще ги впечатлите с нейната красота и изисканост. Очакваме ви с нетърпение и се надяваме да споделим това незабравимо преживяване заедно.

Поканите се предлагат в комплект от 8, 24, 32, 48 или 104бр.


 
Цена:
26 00 лв