Декорация за стена

Декорация за стена

Декорацията на дома е изкуство, което превръща пространството в уютно и персонализирано място за живеене. Един от модерните методи за декорация е използването на стъклени и акрилни картини, които създават елегантен и съвременен вид на интериора.

Спецификации: Картините са изработени от стъкло с дебелина 4мм или акрилно стъкло (плексиглас) с дебелина 3мм. Тези материали са изключително здрави и дълготрайни. Предлагат се в големи размери - височина до 230см и ширина до 1м. Има възможност за отпечатване на големи изображения, което позволява картините да се монтират една до друга, създавайки ефекта на единен продукт.

Осветление: Един от уникалните аспекти на тези декоративни решения е, че са подходящи за осветяване. Можете да добавите лед лента, профектор или да поставите алуминиев кант, който е идеален за монтаж на лед ленти. Така картината ще придобие ослепителна красота и ще стане наистина завладяващ акцент във вашия дом.

Монтаж: Предлагат се два основни метода за монтаж:

  1. Плексиглас: За монтаж на плексигласовите картини се използва неутрален силикон, който гарантира здраво и трайно закрепване към стената. Тази техника е идеална за тежки и големи изделия.

  2. Стъкло: При монтаж на стъклените картини се използват специализирани метални пластини с кукичка. Тези кукички се закрепват към стената с дюбели, което осигурява здраво и надеждно закрепване на картината.

Стъклените и акрилните картини са модерен и стилен начин да добавите живот и характер към вашия дом или офис. С възможността за осветяване и различните методи за монтаж, тези декорации са идеални за всеки интериор. Независимо дали търсите нещо съвременно или класическо, тези картини предлагат гъвкавост и красота, които ще превърнат вашето пространство в наистина уникално място.