• Подкатегории
  • Анимационни герои
  • Тема на календара
    • покажи повече
  • Брой снимки
  • Пол
  • Цена
    •   -   лв

Детски Работни Календари

Виж още 24 продукта

Детски Работни Календари

Детските работни календари са страхотен начин да научите децата ви да организират времето си и да развият полезни навици. Те са забавни, цветни и ще помогнат на вашето дете да започне деня със задълженията си в училище и у дома.

Календарите са изработени от висококачествени материали и са снабдени със здрава подложка за удобно използване върху писалището или на стената. Те са достъпни в различни теми, които са подходящи за деца от различни възрасти и интереси. Например, има календари с любими герои от анимации, супергерои, принцеси, животни, наука, космос и много други.

Всеки календар има ясно маркирани дни от седмицата, празници и други специални събития. Децата могат да използват маркери, моливи или стикери, за да маркират важни дати или да пишат бележки. Това ще ги научи да планират напред и да отбелязват важни дати, като рожденни дни, изпити и други събития.

Календарите са лесни за използване и са идеални за деца, които започват да учат да четат и да пишат. Могат да бъдат използвани като обучителен инструмент, който ще помогне на детето ви да развие своите познания за дните от седмицата, месеците и годината.

Детските работни календари могат да бъдат персонализирани с името и любимите цветове на вашето дете. Това ги прави още по-специални и уникални и ще насърчи децата да ги използват всеки ден.

Купуването на детски работни календари от ArtGift е лесно и удобно. Просто изберете темата, която най-много харесва на вашето дете и направете поръчка онлайн.

Календарите са изработени от висококачествени материали и включват красиви детски мотиви, които ще зарадват всяко дете.

Календарите за деца са предназначени да бъдат функционални и забавни в едно. Отразявайки пъстрия свят на детската фантазия, тези календари предлагат цветни и ярки дизайни, които са подходящи за деца на всяка възраст.

В допълнение към визуалната им апелативност, детските календари са много практични. Те имат месечни или годишни календариуми и празници, като по този начин децата могат да отбелязват важни събития, като рожденни дни, празници и други събития, които искат да запомнят. Освен това, календарите предоставят и лесен начин за планиране на дейностите на децата, като домашни задачи, спортни събития и други занимания.

Детските календари са също толкова полезни и за родителите, като предоставят възможност за удобно планиране на дейностите на децата и на семейството като цяло. Календарите могат да се използват за съгласуване на графици, планиране на почивки и други важни събития.

При избора на детски календар е важно да се вземат предвид интересите и възрастта на детето. Така, например, за малките деца може да бъде подходящ календар с цветни животни или герои от любими детски анимации, докато по-големите деца може да предпочитат календари с любими спортове или музикални групи. 

В днешно време децата обичат да гледат анимационни филми и сериали. За тях съществуват и специални детски календари, които включват илюстрации на любими анимационни герои. В магазина ни можете да намерите разнообразни детски работни календари с любими анимационни герои като Мини Маус, Мечо Пух, Супер Марио, Микки Маус, Хари Потър и много други.

Календарите са идеален начин да се насърчи детето да развива планирането на своите задачи и да учи да се организира по-добре. С тези календари детето ще има по-лесно време да се ориентира в дните от седмицата, месеците от годината и важните празници. Календарите имат празници и специални дати, така че децата могат да се запознаят с тях и да научат за тях по забавен начин.

Освен това, календарите са декоративен елемент в детската стая. Те могат да се поставят на бюрото или на стената на стаята и да добавят цветни и ярки акценти, които да забавляват детето. С календарите децата могат да се забавляват и да учат едновременно.

В магазина ни предлагаме широка гама от детски работни календари, които ще впечатлят всяко дете. Те са лесни за използване и може да ги закачите на стената или да ги сложите на бюрото, за да помогнете на детето си да организира времето си по-добре. Изберете най-подходящия детски календар за вашето дете и му подарете забавление, но и образование в едно!

Едносекционни календари Цени:1-4 броя – 5,80- лв /на брой; Цени за 5 и над 5 броя – 5,22 - лв /на брой; Цени за календари с 2,3 и 4 снимки и календари с допълнителна персонална информация:1-4 броя – 6,50 лв/брой Цени за календари с 2,3 и 4 снимки и календари с допълнитлена персонална информация  - за 5 и над 5 броя – 5,85 лв/брой Трисекционни календари Цени:1-4 броя – 7,10 лв /на брой; Цени за 5 и над 5 броя – 6,39- лв /на брой; Цени за календари с 2,3 и 4 снимкии календари с допълнителна персонална информация :1-4 броя – 7,70лв Цени за календари с 2,3 и 4 снимки и допълнителна персонална информация за 5 и над 5 броя – 6,93 лв/брой ПРИ ПОРЪЧКА НА 5 и над 5 ЕДНАКВИ календара от категория “детски работни календари”, получавате ПОДАРЪК 12 броя джобни календарчета  и 2 ключодържателя, /без герои и коледни мотиви/. ПРОМОЦИЯТА Е ВАЛИДНА само при поръчка на комплект от еднакви календари /един модел, една снимка/.