Джобни календарчета

Предлагаме печат на джобни календарчета с размер 9х6 см.Джобните календарчета се прадлагат в комплект от 12 и 25 броя. Посочените цени по-долу са за комплект от еднакви календарчета.

Джобни календарчета

Детските джобни календарчета са малки, практични и удобни за носене в чантата на вашето дете. Те представляват чудесен начин за организация на графика на вашето дете, като му помагат да не забравя важни събития и задачи. Календарчетата са с ежемесечен формат и съдържат много интересни илюстрации, които могат да привлекат вниманието на детето и да го забавляват.

Освен това, джобните календарчета могат да бъдат персонализирани със снимка на вашето дете, което ги прави уникален подарък за баба, дядо, леля, вуйна и всеки, който обича да има със себе си нещо специално. Те са подходящи за всякакви поводи - рождени дни, Коледа, Нова година, и други празници.

Детските джобни календарчета са изработени от висококачествени материали и имат здрава конструкция, което ги прави издръжливи и устойчиви на износване. Те са снабдени с магнитни затварящи механизми, които ги правят лесни за употреба и за закрепване на метални повърхности.

В общи линии, детските джобни календарчета са функционални, забавни и персонализирани, което ги прави чудесен начин за подпомагане на организацията на детето в ежедневието и за предоставяне на специален подарък за любимите хора.