Предлагаме преференциални условия за търговци на едро и дропшипинг условия. Ние от Арт Гифт Разполагаме с голяма производствена база с най-ново оборудване в областта на печата. Фирмата разполага с принтери за директен печат на текстил на световната марка Brother. Държим това, което предаваме на клиентите да бъде с отлично качество и точно поради тази причина, не пестим ресурси и инвестираме в най-доброто. Работим с машини за директен печат на дърво, метал, пластмаса. Доверили сме се на Mimaki като марка. За производството на тапети използваме латексова технология на марката HP, за производството на календари, картички и друг вид разпечатки на хартия използваме най новият модел на марката Xerox а именно Versant 180. За нашите партньори предлагаме бързи срокове за изработка, професионално отношение от страна на нашите оператори и по-експресно изпълнение на поръчките. Ако периодично имате продукти за печат,ние можем да ги отпечатваме за Вас. Ако сега желаете да стартирате онлайн бизнес с печат на тениски и друг вид сувенири, ние ще ви помогнем за това.

За да получите ценова листа,по която може да се работи, е необходимо да пишете на имейл sales@onprint.eu като посочите ориентировъчна бройка на месец, да прикачите визуализация на продуктите, които предлагате и да оставите ваши данни за контакт.

Меню
Close

Количка

Recently Viewed

Close

Great to see you here!

A password will be sent to your email address.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our политика на поверителност.

Already got an account?

Close

Close

Категории